Få forslag om å dele med kontaktene dine

Få forslag om å starte samtaler med andre

Du kan få forslag om å starte samtaler med kontakter du har kommunisert med tidligere i Google Foto.

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Deling øverst.
    • Hvis du har fått forslag til deling med en enkeltperson eller gruppe, står det «Foreslått» ved siden av navnet.
  3. Klikk på for å velge bildene du vil dele.

Slett foreslåtte samtaler

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Deling øverst.
  3. Klikk på den foreslåtte samtalen.
  4. Klikk på personens navn øverst.
  5. Klikk på Slett den foreslåtte samtalen.

Få forslag om å legge til bilder i delte album

Hvis du mottar et delt album, kan det hende du ser forslag om å legge til bilder i albumet basert på ulike typer informasjon, for eksempel når eller hvor bildene ble tatt, eller ansikter i bildene. Forslag basert på ansikter vises kun hvis du har slått på ansiktsgrupper. Slik sjekker du forslag om å legge til elementer i delte albumer:

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Deling øverst.
    • Delte albumer med forslag om å legge til elementer vises med Vil du legge til relaterte bilder? under albumtittelen.
  3. Klikk på albumet.
  4. Trykk på Gjennomgå for å se gjennom og legge til de foreslåtte elementene.
  5. Trykk på Nei takk for å avvise forslaget.

Finn forslag du har hoppet over, og slett eller se gjennom dem

Hvis du sletter et forslag du har hoppet over, fjerner du all informasjon om det – også informasjon om hvorvidt du har hoppet over det før. Det kan hende du ser et lignende kort senere.

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst.
  3. Under Forslag klikker du på Forslag du har hoppet over.
  4. Klikk på Se gjennom eller Slett.

Slå av varsler

Når du tar nye bilder, kan du også få varsler om å dele disse bildene.

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Deling øverst.
  3. Slå av varsler om forslag til deling under «Deling».