Få forslag om å dele med kontaktene dine

Få forslag om å starte samtaler med andre

Du kan få et forslag om å starte en samtale med kontakter du har kommunisert med tidligere i Google Foto.

1. Åpne Google Foto-appen Foto på mobilenheten din.
  2. Trykk på Deling øverst. Eventuelle forslag til deling med en enkeltperson eller gruppe vises med «Foreslått» ved siden av navnet på personen eller gruppen.
    • Viktig: Enkelte brukere finner Deling nederst.
  3. Trykk på Legg til bilde  for å velge bildene du vil dele.

Slett foreslåtte samtaler

1. Åpne Google Foto-appen Foto på mobilenheten.
  2. Trykk på Deling øverst.
    • Viktig: Enkelte brukere finner Deling nederst.
  3. Trykk på den foreslåtte samtalen og så personens navn øverst.
  4. Trykk på Slett den foreslåtte samtalen.

Få forslag om å legge til bilder i delte album

Hvis du mottar et delt album, kan det hende du ser forslag om å legge til bilder i albumet basert på ulike typer informasjon, for eksempel når eller hvor bildene ble tatt, eller ansikter i bildene. Forslag basert på ansikter vises kun hvis du har slått på ansiktsgrupper. Slik sjekker du forslag om å legge til elementer i delte albumer:

1. Åpne Google Foto-appen Foto på mobilenheten din.
  2. Trykk på Deling øverst. Delte albumer med forslag om å legge til elementer vises med Vil du legge til relaterte bilder? under albumtittelen.
    • Viktig: For noen brukere vises Deling nederst.
  3. Trykk på albumet.
  4. Trykk på Se gjennom for å gjennomgå og legge til de foreslåtte elementene.
  5. Trykk på Nei takk for å avvise forslaget.

Finn forslag du har hoppet over, og slett eller se gjennom dem

Hvis du sletter et forslag du har hoppet over, fjerner du all tilhørende informasjon – også informasjon om hvorvidt du har hoppet over forslaget tidligere. Det kan hende du ser et lignende kort senere.

1. Åpne Google Foto-appen Foto på mobilenheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet eller forbokstaven for kontoen din og så Innstillinger og så Deling.
  3. Trykk på Forslag du har hoppet over og så Gjennomgå eller Slett.

Slå av varsler

Når du tar nye bilder, kan det hende du får et varsel om å dele disse bildene.

1. Åpne Google Foto-appen Foto på mobilenheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet eller forbokstaven for kontoen din og så Innstillinger for Foto og så Deling og så Varsler.
  3. Slå av Forslag til deling.