Få forslag om å dele med kontaktene dine

Når du tar bilder av kontaktene dine, kan du få forslag om å dele disse bildene med dem.

Slå på ansiktsgruppering for å få forslag om deling. Finn ut mer om ansiktsgruppering.

Merk: Forslag om deling er ikke tilgjengelig i alle land.

Finn forslag om deling av bilder

Sånn kan du se forslagene dine:

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Deling. Eventuelle forslag om deling vises under Forslag.

Kontakter du får forslag om å dele med

Du kan få forslag om å dele bilder med kontakter som

Se og del bilder

Før du deler bilder fra forslag, kan du endre bildene eller personene du vil dele dem med.

1. Klikk på Se gjennom.
  2. Velg personene du vil dele med.
    • For å legge til eller endre mottakere, klikk på «Til».
    • Det kan også hende du ser ansiktsgrupper som finnes i bildene. Du kan legge til mottakere ved å klikke på Legge til? og velge en kontakt. Finn ut mer om ansiktsgruppering.
  3. Velg bildene du vil dele. Du kan også legge til flere bilder.
  4. Legg til en tittel eller melding hvis du vil.
  5. Klikk på Send. Finn ut mer om deling av bilder og videoer.

Se forslag du har hoppet over, og slett eller se gjennom dem

Hvis du sletter et forslag du har hoppet over, fjerner du all informasjonen om det, medregnet om du har hoppet over det før. Det kan hende du får se et lignende kort senere.

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Deling.
  3. Klikk på Mer Mer øverst og så Forslag du har hoppet over.
  4. Klikk på Se gjennom eller Slett.

Slå av varsler

Når du tar nye bilder, kan det hende du får et varsel om å dele disse bildene.

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Meny Meny og så Deling.
  3. Slå av Varsler for forslag om deling