Suggesties ontvangen om foto's te delen met je contacten

Als je foto's van je contacten maakt, kun je suggesties ontvangen om deze foto's met ze te delen.

Je kunt alleen suggesties voor delen krijgen als gezichtsgroepering is ingeschakeld. Meer informatie over gezichtsgroepering

Opmerking: 'Suggesties voor delen' is niet in alle landen beschikbaar.

Suggesties ontvangen om foto's te delen

Je suggesties bekijken:

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Delen. Suggesties voor delen worden weergegeven onder 'Gedeeld album maken'.

Contacten waarvoor je suggesties voor delen ontvangt

Je kunt een suggestie ontvangen om foto's te delen met:

Foto's bekijken en delen

Voordat je foto's deelt op basis van een suggestie, kun je de foto's of de mensen waarmee je wilt delen wijzigen.

1. Klik op de suggestiekaart op Controleren.
  2. Selecteer mensen waarmee je wilt delen.
    • Klik op Aan om ontvangers toe te voegen of te wijzigen.
    • Je kunt ook gezichtsgroepen te zien krijgen die zijn gevonden op de foto's. Als je een ontvanger wilt toevoegen, klik je op Toevoegen? en selecteer je een contact. Meer informatie over gezichtsgroepering.
  3. Kies de foto's die je wilt delen. Je kunt ook meer foto's toevoegen.
  4. Optioneel: Voeg een titel of bericht toe.
  5. Klik op Verzenden. Meer informatie over het delen van foto's en video's.

Overgeslagen suggesties bekijken en ze verwijderen of controleren

Als je een overgeslagen suggestie verwijdert, verwijder je alle informatie over de suggestie, waaronder of je deze eerder hebt overgeslagen. Er wordt later mogelijk een vergelijkbare kaart weergegeven.

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Delen.
  3. Klik bovenaan op Meer Meer en dan Overgeslagen suggesties.
  4. Klik op Controleren of Verwijderen.

Meldingen uitschakelen

Wanneer je nieuwe foto's maakt, kun je een melding ontvangen om de foto's te delen.

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Menu Menuen dan Delen.
  3. Schakel Meldingen voor suggesties voor delen uit.