Suggesties ontvangen om foto's te delen met je contacten

Suggesties ontvangen om foto's te delen

Je suggesties bekijken:

1. Open de Google Foto's-app Foto op je mobiele apparaat.
  2. Tik linksboven op tekstballon voor delen.

Suggesties bekijken om een gesprek met iemand te beginnen

Je kunt een suggestie ontvangen om een gesprek te beginnen met contacten waarmee je eerder hebt gecommuniceerd in Google Foto's.

1. Open de Google Foto's-app Foto op je mobiele apparaat.
  2. Tik linksboven op tekstballon voor delen. Suggesties voor delen met een individu of groep worden weergegeven met Voorgesteld naast hun naam.
  3. Tik op  om foto's te kiezen die je wilt delen.

Voorgestelde gesprekken verwijderen

1. Open de Google Foto's-app Foto op je mobiele apparaat.
  2. Tik linksboven op tekstballon voor delen.
  3. Tik op het voorgestelde gesprek.
  4. Tik bovenaan op de naam van de persoon.
  5. Tik op Voorgesteld gesprek verwijderen.

Suggesties bekijken om foto's toe te voegen aan een gedeeld album

Als je een gedeeld album ontvangt, zie je mogelijk suggesties voor het toevoegen van foto's aan dat album op basis van informatie zoals de tijd waarop de foto's zijn gemaakt, de locatie of de gezichten op de foto's.  Je ziet alleen suggesties op basis van gezichten als je gezichtsgroepering hebt ingeschakeld. Suggesties bekijken om toe te voegen aan een gedeeld album:

1. Open de Google Foto's-app Foto op je mobiele apparaat.
  2. Tik linksboven op tekstballon voor delen. Gedeelde albums met suggesties om toe te voegen worden weergegeven met Gerelateerde foto's toevoegen? onder de titel van het album.
  3. Tik op het album.
  4. Tik op Controleren om de voorgestelde items te controleren en toe te voegen of tik op Nee, bedankt om de suggestie af te wijzen.

Overgeslagen suggesties bekijken en ze verwijderen of controleren

Als je een overgeslagen suggestie verwijdert, verwijder je alle informatie over de suggestie, waaronder of je deze eerder hebt overgeslagen. Er wordt later mogelijk een vergelijkbare kaart weergegeven.

1. Open de Google Foto's-app Foto op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op de profielfoto of initialen van je account en dan Instellingen voor Foto's.
  3. Tik op Overgeslagen suggesties.
  4. Tik op Controleren of Verwijderen.

Meldingen uitschakelen

Wanneer je nieuwe foto's maakt, kun je een melding ontvangen om de foto's te delen.

1. Open de Google Foto's-app Foto op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op de profielfoto of initialen van je account en dan Instellingen voor Foto's en dan Meldingen.
  3. Schakel Suggesties voor delen uit.