Suggesties ontvangen om foto's te delen met je contacten

Suggesties ontvangen om foto's te delen

Je suggesties bekijken:

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Delen. Suggesties voor delen worden weergegeven onder 'Gedeeld album maken'.

Suggesties bekijken om een gesprek met iemand te beginnen

Je kunt een suggestie ontvangen om een gesprek te beginnen met contacten waarmee je eerder hebt gecommuniceerd in Google Foto's.

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Delen. Suggesties voor delen met een individu of groep worden weergegeven met 'Voorgesteld' naast hun naam.
  3. Klik op  om foto's te kiezen die je wilt delen.

Voorgestelde gesprekken verwijderen

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Delen
  3. Klik op het voorgestelde gesprek.
  4. Klik bovenaan op de naam van de persoon.
  5. Klik op Voorgesteld gesprek verwijderen

Suggesties bekijken om foto's toe te voegen aan een gedeeld album

Als je een gedeeld album ontvangt, zie je mogelijk suggesties voor het toevoegen van foto's aan dat album op basis van informatie zoals de tijd waarop de foto's zijn gemaakt, de locatie of de gezichten op de foto's.  Je ziet alleen suggesties op basis van gezichten als je gezichtsgroepering hebt ingeschakeld. Suggesties bekijken om toe te voegen aan een gedeeld album:

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Delen. Gedeelde albums met suggesties om toe te voegen worden weergegeven met Gerelateerde foto's toevoegen? onder de titel van het album.
  3. Klik op het album.
  4. Klik op Controleren om de voorgestelde items te controleren en toe te voegen of klik op Nee, bedankt om de suggestie af te wijzen.

Overgeslagen suggesties bekijken en ze verwijderen of controleren

Als je een overgeslagen suggestie verwijdert, verwijder je alle informatie over de suggestie, waaronder of je deze eerder hebt overgeslagen. Er wordt later mogelijk een vergelijkbare kaart weergegeven.

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik onder Delen op Overgeslagen suggesties.
  4. Klik op Controleren of Verwijderen.

Meldingen uitschakelen

Wanneer je nieuwe foto's maakt, kun je een melding ontvangen om de foto's te delen.

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Menu Menuen dan Delen.
  3. Schakel Meldingen voor suggesties voor delen uit.