Miten voit saada ehdotuksia kuvien jakamisesta kontakteillesi

Kun otat kuvia kontakteistasi, voit saada ehdotuksia näiden kuvien jakamisesta heille.

Voit saada ehdotuksia vain, jos olet ottanut kasvojen ryhmittelyn käyttöön. Lue lisää kasvojen ryhmittelystä.

Huom. Jakamisehdotukset eivät ole käytettävissä kaikissa maissa.

Kuvien jakamisehdotusten etsiminen

Ehdotuksien tarkastelu:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse Jakaminen. Jakamisehdotukset näkyvät Luo jaettu albumi ‑kohdassa.

Kontaktit, joiden kanssa jakamisesta saat ehdotuksia

Voit saada ehdotuksia jakamisesta kontaktien kanssa seuraavissa tapauksissa:

Kuvien tarkastelu ja jakaminen

Ennen kuin jaat kuvia ehdotuksesta, voit muuttaa kuvia tai henkilöitä, joiden kanssa jaat ne.

1. Klikkaa ehdotuskortissa Tarkista.
  2. Valitse henkilöt jakamista varten.
    • Lisää tai vaihda vastaanottajia klikkaamalla Vastaanottaja.
    • Voit myös tarkastella kuvista löytyneitä kasvoryhmiä. Lisää vastaanottaja valitsemalla Lisätäänkö? Valitse sen jälkeen kontakti. Lue lisää kasvojen ryhmittelystä.
  3. Valitse jaettavat kuvat. Voit myös lisätä kuvia.
  4. Valinnainen: Lisää otsikko tai viesti.
  5. Klikkaa Lähetä. Lisätietoja kuvien ja videoiden jakamisesta.

Ohitettujen ehdotusten tarkastelu ja niiden poistaminen tai tarkistaminen

Jos poistat ohitetun ehdotuksen, kaikki sen tiedot poistetaan – myös tieto siitä, että olet ohittanut sen. Saatat nähdä samantapaisen kortin myöhemmin.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse Jakaminen.
  3. Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Ohitetut ehdotukset.
  4. Valitse Tarkista tai Poista.

Poista ilmoitukset käytöstä

Kun otat uusia kuvia, voit saada ilmoituksen kuvien jakamisesta.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Klikkaa Valikko Valikkoja sitten Jakaminen.
  3. Poista käytöstä Ilmoitukset jakoehdotuksista