Miten voit saada ehdotuksia kuvien jakamisesta kontakteillesi

Kuvien jakamisehdotusten etsiminen

Ehdotusten katsominen:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Klikkaa yläreunasta Jakaminen jakamisen tekstikupla.

Keskustelun aloittamisehdotusten näyttäminen

Voit saada ehdotuksia keskustelun aloittamisesta sellaisten kontaktien kanssa, joiden kanssa olet viestinyt Google Kuvissa aiemmin.

1. Avaa tietokoneella photos.google.com.
  2. Klikkaa yläreunasta Jakaminen jakamisen tekstikupla. Jakamisehdotukset näkyvät Ehdotettu-merkintöinä henkilöiden tai ryhmien nimien vieressä.
  3. Valitse jaettavat kuvat klikkaamalla .

Ehdotettujen keskustelujen poistaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse yläreunasta Jakaminen jakamisen tekstikupla.
  3. Klikkaa ehdotettua keskustelua.
  4. Klikkaa yläreunasta henkilön nimeä.
  5. Valitse Poista ehdotettu keskustelu

Näe ehdotuksia kuvien lisäämisestä jaettuun kansioon

Jos saat jaetun albumin, saatat nähdä kuvien lisäysehdotuksia kuvien kuvausajan tai ‑paikan tai niissä olevien kasvojen perusteella.  Näet kasvoihin perustuvia ehdotuksia vain, jos olet ottanut käyttöön kasvojen ryhmittelyn. Jaettuun kansioon lisäämisehdotusten näyttäminen:

1. Avaa tietokoneella photos.google.com.
  2. Klikkaa yläreunasta Jakaminen jakamisen tekstikupla. Jaetut albumit, joissa on lisäysehdotuksia, näkyvät albumin nimen alla kohdassa Lisätäänkö aiheeseen liittyviä kuvia?
  3. Klikkaa albumia.
  4. Tarkista ja lisää ehdotetut kuvat valitsemalla Tarkista tai hylkää ehdotukset klikkaamalla Ei kiitos

Ohitettujen ehdotusten tarkastelu ja niiden poistaminen tai tarkistaminen

Jos poistat ohitetun ehdotuksen, kaikki sen tiedot poistetaan – myös tieto siitä, että olet ohittanut sen. Saatat nähdä samantapaisen kortin myöhemmin.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse näytön yläreunasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Ehdotukset-kohdasta Ohitetut ehdotukset.
  4. Valitse Tarkista tai Poista.

Ilmoitusten poistaminen käytöstä

Kun otat uusia kuvia, saatat saada ilmoituksen kuvien jakamisesta.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Klikkaa yläreunasta Jakaminen jakamisen tekstikupla.
  3. Poista jakamisehdotusten ilmoitukset käytöstä Jakaminen-kohdasta.