Få forslag om at dele med dine kontakter

Få forslag om at starte en samtale med en person

Du får muligvis et forslag om at starte en samtale med kontakter, som du før har interageret med i Google Fotos.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din mobilenhed.
  2. Tryk på Deling foroven. Alle forslag til deling med en enkeltperson eller en gruppe vises med "Foreslået" ud for det pågældende navn.
    • Vigtigt! Nogle brugere kan se Deling forneden.
  3. Tryk på Tilføj billede for at vælge de billeder, som du vil dele.

Slet foreslåede samtaler

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din mobilenhed.
  2. Tryk på Deling foroven.
    • Vigtigt! Nogle brugere kan se Deling forneden.
  3. Tryk på den foreslåede samtale og derefter Personens navn foroven.
  4. Tryk på Slet foreslået samtale.

Find forslag til at føje billeder til et delt album

Hvis du modtager et delt album, kan du muligvis se forslag om at føje billeder til albummet på baggrund af oplysninger som f.eks. tidspunkt for, hvornår billederne blev taget, samt lokationen eller ansigterne på billederne. Du får kun forslag baseret på ansigter, hvis du har aktiveret Ansigtsgrupper. Sådan får du vist forslag om at føje elementer til et delt album:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din mobilenhed.
  2. Tryk på Deling foroven. Delte album med forslag om tilføjelse vises med teksten Vil du tilføje relaterede billeder? under albummets titel.
    • Vigtigt! Nogle brugere kan se Deling forneden.
  3. Tryk på albummet.
  4. Tryk på Gennemgå for at gennemgå og tilføje de foreslåede elementer.
  5. Hvis du vil afvise forslaget, skal du trykke på Nej tak.

Se ignorerede forslag, og slet eller gennemgå dem

Hvis du sletter et ignoreret forslag, fjerner du alle oplysningerne om det, bl.a. hvorvidt du tidligere har ignoreret det. Du får muligvis vist et lignende kort senere.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din mobilenhed.
  2. Foroven skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Google Fotos og derefter Deling.
  3. Tryk på Ignorerede forslag og derefter Gennemgå eller Slet.

Slå notifikationer fra

Når du tager nye billeder, får du muligvis en notifikation om at dele disse billeder.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din mobilenhed.
  2. Foroven skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Google Fotos og derefter Deling og derefter Notifikationer.
  3. Deaktiver Foreslået deling.