Rebre suggeriments per compartir fotos amb els teus contactes

Obtenir suggeriments per iniciar una conversa amb algú

És possible que rebis un suggeriment per iniciar una conversa amb contactes amb qui has interaccionat anteriorment a Google Fotos.

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca Compartició . Qualsevol suggeriment per compartir elements amb una persona o un grup es mostrarà amb el text "Suggeriment" al costat del seu nom.
    • Important: per a alguns usuaris, l'opció Compartició es troba a la part inferior.
  3. Toca Afegeix una foto per triar fotos per compartir.

Suprimir converses suggerides

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Fotos .
  2. A la part superior, toca Compartició .
    • Important: per a alguns usuaris, l'opció Compartició es troba a la part inferior.
  3. Toca la conversa suggerida i, a continuació, el nom de la persona a la part superior.
  4. Toca Suprimeix la conversa suggerida.

Consultar els suggeriments per afegir fotos a un àlbum compartit

Si reps un àlbum compartit, és possible que trobis suggeriments per afegir fotos a l'àlbum basats en informació com ara l'hora en què s'han fet les fotos, la ubicació o les cares que hi surten. Només trobaràs suggeriments basats en cares si els grups de cares estan activats. Si vols comprovar els suggeriments per afegir elements a un àlbum compartit:

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca Compartició . Els àlbums compartits amb suggeriments per afegir elements es mostraran amb el text Vols afegir-hi fotos relacionades? a sota del títol de l'àlbum.
    • Important: per a alguns usuaris, l'opció Compartició es troba a la part inferior.
  3. Toca l'àlbum.
  4. Per revisar i afegir els elements suggerits, toca Revisa.
  5. Per ignorar el suggeriment, toca No, gràcies.

Consultar els suggeriments omesos i suprimir-los o revisar-los

Si suprimeixes un suggeriment omès, en suprimiràs tota la informació, inclòs el fet que l'has omès anteriorment. És possible que tornis a veure una targeta similar més endavant.

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Fotos i, a continuació, Compartició.
  3. Toca Suggeriments omesos i, a continuació, Revisa o Suprimeix.

Desactivar les notificacions

Quan facis fotos noves, és possible que rebis una notificació per compartir-les.

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Fotos i, a continuació, Compartició i, a continuació, Notificacions.
  3. Desactiva l'opció Suggeriments per compartir.