Rebre suggeriments per compartir fotos amb els teus contactes

Cercar suggeriments per compartir fotos

Per veure els suggeriments:

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos.
  2. Toca Compartit.

Consultar els suggeriments per iniciar una conversa amb algú

És possible que rebis un suggeriment per iniciar una conversa amb contactes amb qui has interaccionat anteriorment a Google Fotos.

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos.
  2. Toca Compartit. Qualsevol suggeriment per compartir elements amb una persona o un grup es mostrarà amb el text "Suggeriment" al costat del seu nom.
  3. Toca  per triar fotos per compartir.

Suprimir converses suggerides

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos.
  2. Toca Compartit.
  3. Toca la conversa suggerida.
  4. Toca el nom de la persona que figura a la part superior.
  5. Toca Suprimeix la conversa suggerida.

Consultar els suggeriments per afegir fotos a un àlbum compartit

Si reps un àlbum compartit, és possible que es mostrin suggeriments per afegir fotos a l'àlbum basats en informació com ara l'hora en què s'han fet les fotos, la ubicació o les cares que hi apareixen. Només veuràs suggeriments basats en cares si l'agrupació per cares està activada. Per veure suggeriments per afegir elements a un àlbum compartit, segueix aquests passos:

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos.
  2. Toca Compartit. Els àlbums compartits amb suggeriments per afegir elements es mostraran amb el text Vols afegir-hi fotos relacionades? a sota del títol de l'àlbum.
  3. Toca l'àlbum.
  4. Toca Revisa per revisar i afegir els elements suggerits o toca No, gràcies per ignorar el suggeriment.

Veure els suggeriments omesos i suprimir-los o revisar-los

Si suprimeixes un suggeriment omès, en suprimiràs tota la informació, inclòs el fet que l'has omès anteriorment. És possible que tornis a veure una targeta similar més endavant.

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos.
  2. Toca Configuració.
  3. A sota de Comparteix, fes clic a Suggeriments omesos.
  4. Toca Revisa o Suprimeix.

Desactivar les notificacions

Quan facis fotos noves, és possible que rebis una notificació per compartir-les.

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Notificacions.
  3. Toca Suggeriments per compartir.