Rebre suggeriments per compartir fotos amb els teus contactes

Obtenir suggeriments per iniciar una conversa amb algú

És possible que rebis un suggeriment per iniciar una conversa amb contactes amb qui has interaccionat anteriorment a Google Fotos.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Compartició . Qualsevol suggeriment per compartir elements amb una persona o un grup es mostrarà amb el text "Suggeriment" al costat del seu nom.
  3. Fes clic a per triar les fotos que vols compartir.

Suprimir converses suggerides

1. A l'ordinador, ves a https://photos.google.com.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Compartició .
  3. Fes clic a la conversa suggerida.
  4. Fes clic al nom de la persona que figura a la part superior.
  5. Fes clic a Suprimeix la conversa suggerida.

Consultar els suggeriments per afegir fotos a un àlbum compartit

Si reps un àlbum compartit, és possible que es mostrin suggeriments per afegir fotos a l'àlbum basats en informació com ara l'hora en què s'han fet les fotos, la ubicació o les cares que hi apareixen. Només veuràs suggeriments basats en cares si l'agrupació per cares està activada. Per veure suggeriments per afegir elements a un àlbum compartit:

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Compartició . Els àlbums compartits amb suggeriments per afegir elements es mostraran amb el text Vols afegir-hi fotos relacionades? a sota del títol de l'àlbum.
  3. Fes clic a l'àlbum.
  4. Fes clic a Revisa per revisar i afegir els elements suggerits o fes clic a No, gràcies per ignorar el suggeriment.

Consultar els suggeriments omesos i suprimir-los o revisar-los

Si suprimeixes un suggeriment omès, en suprimiràs tota la informació, inclòs el fet que l'has omès anteriorment. És possible que tornis a veure una targeta similar més endavant.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Configuració Configuració.
  3. A Suggeriments, fes clic a Suggeriments omesos.
  4. Fes clic a Revisa o Suprimeix.

Desactivar les notificacions

Quan facis fotos noves, és possible que rebis una notificació per compartir-les.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Compartició .
  3. A Compartició, desactiva les notificacions de suggeriments per compartir.