Rebre suggeriments per compartir fotos amb els teus contactes

Quan fas fotos dels teus contactes, pots rebre suggeriments per compartir-les amb ells.

Només pots rebre suggeriments per compartir si l'agrupació per cares està activada. Obtén més informació sobre l'agrupació per cares.

Nota: els suggeriments per compartir no estan disponibles a tots els països.

Cercar suggeriments per compartir fotos

Per veure els suggeriments:

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Fes clic a Comparteix. Els suggeriments per compartir es mostraran a "Crea un àlbum compartit".

Contactes que se't suggeriran perquè hi comparteixis fotos

Pot ser que rebis un suggeriment per compartir fotos amb:

Veure i compartir fotos

Abans de compartir les fotos que s'han suggerit, pots canviar les fotos o amb qui les vols compartir.

1. A la targeta del suggeriment, fes clic a Revisa.
  2. Selecciona amb qui vols compartir les fotos.
    • Per afegir o canviar destinataris, fes clic a "Per a".
    • També és possible que es mostrin grups de cares que s'han trobat a les fotos. Per afegir un destinatari, fes clic a Vols afegir-l'hi? i selecciona un contacte. Obtén més informació sobre l'agrupació per cares.
  3. Tria les fotos que vols compartir. També pots afegir-ne més.
  4. Opcional: afegeix un títol o un missatge.
  5. Fes clic a Envia. Obtén més informació sobre compartir fotos i vídeos.

Veure els suggeriments omesos i suprimir-los o revisar-los

Si suprimeixes un suggeriment omès, en suprimiràs tota la informació, inclòs el fet que l'has omès anteriorment. És possible que tornis a veure una targeta similar més endavant.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Fes clic a Comparteix.
  3. A la part superior, fes clic a Més Més i, a continuació, Suggeriments omesos.
  4. Fes clic a Revisa o Suprimeix.

Desactivar les notificacions

En fer fotos noves, és possible que rebis una notificació per compartir-les.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Fes clic a Menú Menú i, a continuació, Compartir.
  3. Desactiva l'opció Notificacions de suggeriments per compartir