Rebre suggeriments per compartir fotos amb els teus contactes

Cercar suggeriments per compartir fotos

Per veure els suggeriments, segueix aquests passos:

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Compartició quadre d.

Consultar els suggeriments per iniciar una conversa amb algú

És possible que rebis un suggeriment per iniciar una conversa amb contactes amb qui has interaccionat anteriorment a Google Fotos.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Compartició quadre d. Qualsevol suggeriment per compartir elements amb una persona o un grup es mostrarà amb el text "Suggeriment" al costat del seu nom.
  3. Fes clic a  per triar les fotos que vulguis compartir.

Suprimir converses suggerides

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com
  2. A la part superior, fes clic a Compartició quadre d.
  3. Fes clic a la conversa suggerida.
  4. Fes clic al nom de la persona que figura a la part superior.
  5. Fes clic a Suprimeix la conversa suggerida

Consultar els suggeriments per afegir fotos a un àlbum compartit

Si reps un àlbum compartit, és possible que es mostrin suggeriments per afegir fotos a l'àlbum basats en informació com ara l'hora en què s'han fet les fotos, la ubicació o les cares que hi apareixen. Només veuràs suggeriments basats en cares si l'agrupació per cares està activada. Per veure suggeriments per afegir elements a un àlbum compartit, segueix aquests passos:

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Compartició quadre d. Els àlbums compartits amb suggeriments per afegir elements es mostraran amb el text Vols afegir-hi fotos relacionades? a sota del títol de l'àlbum.
  3. Fes clic a l'àlbum.
  4. Fes clic a Revisa per revisar i afegir els elements suggerits o fes clic a No, gràcies per ignorar el suggeriment.

Veure els suggeriments omesos i suprimir-los o revisar-los

Si suprimeixes un suggeriment omès, en suprimiràs tota la informació, inclòs el fet que l'has omès anteriorment. És possible que tornis a veure una targeta similar més endavant.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Configuració Configuració.
  3. A Suggeriments, fes clic a Suggeriments omesos.
  4. Fes clic a Revisa o Suprimeix.

Desactivar les notificacions

Quan facis fotos noves, és possible que rebis una notificació per compartir-les.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Compartició quadre d.
  3. A Compartició, desactiva les notificacions de suggeriments per compartir.