Suggesties ontvangen om foto's te delen met je contacten

Suggesties bekijken om een gesprek met iemand te beginnen

Je kunt een suggestie krijgen om een gesprek te beginnen met contacten waarmee je eerder hebt gecommuniceerd in Google Foto's.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je mobiele apparaat.
  2. Tik bovenaan op Delen . Bij suggesties voor delen met een individuele gebruiker of groep staat Voorgesteld naast de naam.
    • Belangrijk: Bij sommige gebruikers staat Delen onderaan.
  3. Tik op Foto toevoegen  om de foto's te kiezen die je wilt delen.

Voorgestelde gesprekken verwijderen

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je mobiele apparaat.
  2. Tik bovenaan op Delen .
    • Belangrijk: Bij sommige gebruikers staat Delen onderaan.
  3. Tik op het voorgestelde gesprek en dan tik bovenaan op de naam van de persoon.
  4. Tik op Voorgesteld gesprek verwijderen.

Suggesties bekijken om foto's toe te voegen aan een gedeeld album

Als je een gedeeld album krijgt, vind je misschien suggesties om foto's toe te voegen aan dat album op basis van informatie zoals het tijdstip waarop de foto's zijn gemaakt, de locatie of de gezichten op de foto's. Je ziet alleen suggesties op basis van gezichten als je Gezichtsgroepen hebt aangezet. Zo check je suggesties om toe te voegen aan een gedeeld album:

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je mobiele apparaat.
  2. Tik bovenaan op Delen . Bij gedeelde albums met suggesties om foto's toe te voegen staat Gerelateerde foto's toevoegen? onder de titel van het album.
    • Belangrijk: Bij sommige gebruikers staat Delen onderaan.
  3. Tik op het album.
  4. Tik op Checken om de voorgestelde items te controleren en toe te voegen.
  5. Tik op Nee, bedankt om de suggestie af te wijzen.

Overgeslagen suggesties zoeken en ze verwijderen of bekijken

Als je een overgeslagen suggestie verwijdert, verwijder je alle informatie over de suggestie, waaronder of je deze eerder hebt overgeslagen. Later krijg je misschien een vergelijkbare kaart.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je mobiele apparaat.
  2. Tik bovenaan op de profielfoto of initiaal van je account en dan Instellingen voor Google Foto's en dan Delen.
  3. Tik op Overgeslagen suggesties en dan Checken of Verwijderen.

Meldingen uitschakelen

Als je nieuwe foto's maakt, kun je een melding krijgen om ze te delen.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je mobiele apparaat.
  2. Tik bovenaan op de profielfoto of initiaal van je account en dan Instellingen voor Google Foto's en dan Delen en dan Meldingen.
  3. Zet Suggesties voor delen uit.