Konfigurer deling med partner

Du kan dele billeder af bestemte personer eller dele billeder fra og med en bestemt dato. Disse billeder deles automatisk, når de er sikkerhedskopieret på din konto.

Vigtigt! Det er ikke muligt at dele billeder af bestemte personer i alle geografiske regioner.

Før du går i gang

Download og installer appen Google Fotos.

Del dine billeder med en partner

Når du deler med din partner, modtager vedkommende de billeder, du har valgt at dele, så snart de er sikkerhedskopieret. Når din partner accepterer din delingsinvitation, kan vedkommende bruge deling med partner til at dele sine billeder med dig.

Vigtigt! Alt det, du gør med din version af et delt billede, gælder ikke for kopier, der allerede er gemt af din partner. Dette omfatter eventuelle ændringer, sletninger eller overførsler til din låste mappe. Få flere oplysninger om Låst mappe.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på Deling foroven.
    • Vigtigt! Nogle brugere kan se Deling forneden.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke på Del med partner og derefter Kom godt i gang.
  4. Vælg billeder til deling:
  5. Vælg en startdato:
  6. Tryk på Vælg partner for at invitere din partner. Du kan kun invitere en person med en Google-konto.
  7. Tryk på Bekræft, hvis alt ser rigtigt ud.
  8. Valgfrit: Hvis du vil kunne se din partners billeder, skal du bede vedkommende om at dele sine billeder med dig, efter din invitation er accepteret.

Vigtigt! Du kan kun bruge Deling med partner med én person ad gangen. Du skal stoppe med at dele med din nuværende partner, før du kan dele med eller modtage en invitation fra en anden.

Filtrer efter ansigtsgrupper

Funktionen til ansigtsgrupper rammer ikke altid rigtigt. Når du filtrerer efter ansigtsgrupper, kan det ske, at der deles billeder, som ikke er af nogen af de personer, du har valgt.

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i alle lande og regioner.

Filtrer efter dato

Nogle gange kan billedets dato være forkert. Hvis billedet er blevet scannet, eller kameraets ur er ikke indstillet korrekt, kan et billede have en forkert dato. Når du filtrerer efter dato, kan der af og til deles billeder, som ikke er fra det datointerval, du har valgt.

Acceptér en invitation til deling med partner

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Log ind med den Google-konto, som blev inviteret.
  3. Tryk på Deling foroven.
    • Vigtigt! Nogle brugere kan se Deling forneden.
  4. Tryk på en invitation, du vil acceptere og derefter Acceptér.
  5. Du bliver bedt om også at dele dine billeder med din partner. Du kan springe dette trin over.
    • Hvis du vælger også at dele dine billeder med partneren, modtager partneren de billeder, du har valgt at dele, med det samme.

Tip! Hvis en person, du ikke kender, begynder at dele med dig som partner, kan du blokere vedkommende, når du har accepteret invitationen. Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer en person.

Find din partners billeder

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på Deling foroven.
    • Vigtigt! Nogle brugere kan se Deling forneden.
  3. Tryk på din partners navn.
Gem din partners billeder

Hvis du gemmer din partners billeder, vises de på din Google Fotos-konto, i Fotos-visningen, i søgeresultater og i minder.

De billeder og videoer, du gemmer fra deling med partner, tæller ikke med i din lagerplads, så længe din partner fortsætter med at dele dem med dig via Deling med partner.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos og derefter Deling og derefter Deling med partner.
  3. Tryk på Gem på din konto for at ændre indstillingerne.
    • Alle billeder: Alle billeder i den delte samling gemmes.
    • Billeder af bestemte personer: Vælg blandt dine ansigtsgrupper. Når Google Fotos genkender de pågældende ansigtsgrupper på din partners billeder, gemmes disse billeder automatisk på din Google Fotos-konto.
  4. Tryk på Udfør.

Hvis din partner sletter et billede fra sin Fotos-konto, deles det ikke længere med partneren. Du kan stadig finde billedet i din Fotos-samling, hvis du gemmer det, inden det bliver slettet.

Slet billeder, du for nylig har gemt fra din partner
Hvis du sletter et billede, du har gemt fra din partners billeder, slettes det ikke fra din partners konto.
  1. Gå til photos.google.com/search/_tra_ på din computer. Denne side indeholder nyligt tilføjede billeder, blandt andet billeder, du har gemt fra din partner.
  2. Vælg det billede, du vil slette.
  3. Klik på Slet Slet.

Slå notifikationer fra

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Log ind med den Google-konto, som blev inviteret.
  3. Tryk på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos og derefter Deling og derefter Deling med partner.
  4. Deaktiver Notifikationer.

Fjern en partner

Hvis du fjerner din partner, har vedkommende ikke adgang til de billeder, du har delt, og du har ikke adgang til partnerens billeder. Du og din partner kan stadig finde billeder, som allerede er gemt på din Google Fotos-konto. Du kan altid dele billeder med en fjernet partner igen. Få flere oplysninger om, hvordan du gemmer din partners billeder.
  1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind med den Google-konto, som blev inviteret.
  3. Tryk på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos og derefter Deling.
  4. Tryk på Deling med partner og derefter Fjern partner.

Stop med at dele dine billeder med din partner

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos og derefter Deling og derefter Deling med partner.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Stop med at dele dine billeder.

Fjern din partners adgang til et billede

Hvis du fjerner et billede fra Deling med partner, kan din partner ikke få adgang til billedet i Deling med partner. Din partner kan stadig finde billeder, som allerede er gemt på vedkommendes Google Fotos-konto.

Vigtigt! Du kan kun fjerne billeder, som du ejer.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på Deling foroven.
    • Vigtigt! Nogle brugere kan se Deling forneden.
  3. Tryk på Deling med partner.
  4. Tryk på det billede, du vil fjerne.
  5. Foroven skal du trykke på Mere og derefter Fjern og derefter Fjern.

Skift dine indstillinger for deling med partner

Sådan ændrer du indstillingerne for, hvilke billeder du deler med din partner:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Log ind med den Google-konto, som blev inviteret.
  3. Tryk på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos og derefter Deling og derefter Deling med partner.
  4. Vælg [din partners navn] har adgang.
  5. Foretag dine ændringer.

Vigtigt! Din partner modtager kun billeder, du har sikkerhedskopieret.