Compartir la biblioteca de Google Fotos amb un col·laborador

Pots compartir fotos de persones concretes o seleccionar una data a partir de la qual compartir totes les fotos. Les fotos es compartiran automàticament a mesura que se'n vagi creant la còpia de seguretat al teu compte.

Nota: els filtres per grups de cares no estan disponibles en tots els països.

Abans de començar

Baixa i instal·la l'aplicació Google Fotos.

Compartir les teves fotos amb un col·laborador

Només pots compartir la teva biblioteca amb una persona.

1. Obre l'aplicació Google Fotos  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part inferior dreta, toca Comparteix Persones i, a continuació, Més Més i, a continuació, Configura les biblioteques compartides i, a continuació, Comença.
  4. Introdueix o selecciona una adreça electrònica. Només pots convidar algú que tingui un Compte de Google.
  5. Selecciona quines fotos vols afegir al compte associat.
  6. Toca Següent.
  7. Si tot et sembla correcte, toca Envia la invitació.
  8. Opcional: per veure les fotos del col·laborador, demana-li que comparteixi la seva biblioteca amb tu un cop hagi acceptat la teva invitació.

Per compartir la biblioteca amb una altra persona, o bé rebre una invitació per veure'n la seva, has de deixar de compartir la teva biblioteca amb el col·laborador actual

Filtrar per grups de cares

La tecnologia d'agrupació per cares no és perfecta. Pot ser que en filtrar per cares a vegades es comparteixin fotos en què no hi surti cap de les persones seleccionades.

Filtrar per data

Pot ser que a vegades la data d'una foto sigui incorrecta. Per exemple, si la foto està escanejada o si el rellotge de la càmera no estava configurat correctament. Pot ser que, en filtrar per data, de vegades es comparteixin fotos que no estan dins de l'interval de dates seleccionat.

Acceptar una biblioteca compartida

1. Obre l'aplicació Google Fotos  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió amb el Compte de Google al qual vas rebre la invitació.
  3. A la part inferior dreta, toca Comparteix Persones.
  4. Toca la invitació que vulguis acceptar i, a continuació, toca Accepta
  5. Opcional: pots compartir la biblioteca de fotos amb el col·laborador. A sobre de "Biblioteca compartida", toca el seu nom. Tot seguit, toca Més Més i, a continuació, Torna a compartir.

Consell: si una persona que no coneixes comparteix la seva biblioteca amb tu, pots bloquejar-la. Consulta com pots bloquejar una persona.

Veure les fotos del col·laborador

1. Obre l'aplicació Google Fotos  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part inferior dreta, toca Comparteix Persones.
  3. A sobre de "Biblioteca compartida", toca el nom del col·laborador.

Desar les fotos del col·laborador

Si deses les fotos del teu col·laborador, sortiran a la teva biblioteca de Google Fotos i als resultats de la cerca, i les podràs utilitzar per a creacions personalitzades.

Qualsevol foto que desis d'una biblioteca compartida no ocupa espai d'emmagatzematge, tret que el teu col·laborador deixi de compartir la seva biblioteca amb tu o suprimeixi la còpia original de la foto en qüestió.

1. Obre l'aplicació Google Fotos  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part inferior dreta, toca Comparteix Persones.
  3. A sobre de "Biblioteca compartida", toca el nom del col·laborador. A continuació, toca Més Més i, a continuació, Configuració de biblioteca compartida
  4. Toca Desa a la teva biblioteca
    • Totes les fotos: es desaran totes les fotos de la biblioteca compartida.
    • Fotos de persones concretes: selecciona-les entre els grups de cares. Quan Google Fotos reconegui algun dels grups de cares entre les fotos del teu col·laborador, les fotos es desaran automàticament a la teva biblioteca de Google Fotos.
  5. Toca Fet

Si no has desat una foto de la biblioteca compartida i el col·laborador la suprimeix del seu compte de Fotos, també se suprimirà de la biblioteca compartida.

Suprimir fotos del compte associat desades fa poc

Si suprimeixes una foto que has desat de la biblioteca compartida del col·laborador, no se suprimirà del seu compte.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com/search/_tra_. En aquesta pàgina veuràs totes les fotos que s'han afegit fa poc, incloses les que hagis afegit del teu col·laborador.
  2. Selecciona la foto que vols suprimir.
  3. Fes clic a Paperera .

Desactivar les notificacions

1. Obre l'aplicació Google Fotos  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió amb el Compte de Google al qual vas rebre la invitació.
  3. A la part inferior dreta, toca Comparteix Persones.
  4. A sobre de "Biblioteca compartida", toca el nom del col·laborador. A continuació, toca Més Més i, a continuació, Configuració de biblioteca compartida
  5. Desactiva les notificacions

Suprimir el col·laborador

Si suprimeixes el col·laborador, es deixarà de compartir la teva biblioteca amb aquesta persona. També es deixarà de compartir la biblioteca del teu col·laborador amb tu, però no se suprimirà cap foto que hagis desat a la teva biblioteca de Google Fotos.

1. Obre l'aplicació Google Fotos  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió amb el Compte de Google al qual vas rebre la invitació.
  3. A la part inferior dreta, toca Comparteix Persones.
  4. A sobre de "Biblioteca compartida", toca el nom del col·laborador. A continuació, toca Més Més i, a continuació, Configuració de biblioteca compartida i, a continuació, Suprimeix el col·laborador i, a continuació, Suprimeix

Deixar de compartir la biblioteca

1. Obre l'aplicació Google Fotos  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió amb el Compte de Google al qual vas rebre la invitació.
  3. A la part inferior dreta, toca Comparteix Persones.
  4. A sobre de "Biblioteca compartida", toca el nom del col·laborador. A continuació, toca Més Més i, a continuació, Configuració de biblioteca compartida
  5. Al costat del nom del col·laborador, toca Més Més i, a continuació, Deixa de compartir la biblioteca