Configurar la compartició amb col·laborador

Pots compartir fotos de persones concretes o fotos d'una data específica en endavant. Les fotos es compartiran automàticament a mesura que se'n vagi creant la còpia de seguretat al teu compte.

Els filtres per grups de cares no estan disponibles en tots els països.

Abans de començar

Baixa i instal·la l'aplicació Google Fotos.

Compartir les teves fotos amb un col·laborador

Només pots compartir la teva biblioteca amb una persona.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Toca la inicial o la foto de perfil del teu compte i després Configuració de Fotos i després Compartició amb col·laborador i després Comença.
  4. Introdueix o selecciona una adreça electrònica. Només pots convidar algú que tingui un Compte de Google.
  5. Selecciona quines fotos vols afegir al compte del col·laborador.
  6. Toca Següent.
  7. Si tot et sembla correcte, toca Envia la invitació.
  8. Opcional: per veure les fotos del col·laborador, demana-li que comparteixi les seves fotos amb tu un cop hagi acceptat la teva invitació.

Per utilitzar la compartició amb col·laborador amb una altra persona o bé rebre una invitació, has de deixar d'utilitzar la compartició amb el col·laborador actual.

Filtrar per grups de cares

La tecnologia d'agrupació per cares no és perfecta. Pot ser que en filtrar per cares a vegades es comparteixin fotos en què no hi surti cap de les persones seleccionades.

Filtrar per data

De vegades pot ser que la data d'una foto sigui incorrecta. Per exemple, si la foto està escanejada o si el rellotge de la càmera no estava configurat correctament. Pot ser que, en filtrar per data, de vegades es comparteixin fotos que no estan dins de l'interval de dates seleccionat.

Acceptar una invitació de compartició amb col·laborador

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió amb el Compte de Google al qual vas rebre la invitació.
  3. A la part inferior dreta, toca Compartició .
  4. Toca la invitació que vulguis acceptar i, a continuació, toca Accepta.
  5. Opcional: pots compartir les teves fotos amb el col·laborador. A la part superior dreta, toca Més Més i després Comparteix les meves fotos.

Consell: si una persona que no coneixes inicia la compartició amb col·laborador amb tu, pots bloquejar-la. Obtén informació sobre com pots bloquejar una persona.

Accedir a les fotos d'un col·laborador

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toca Compartició .
  3. Toca el nom del col·laborador.
Desar les fotos d'un col·laborador

Si deses les fotos d'un col·laborador, es mostraran al teu compte de Google Fotos i als resultats de la cerca, i les podràs utilitzar per a creacions personalitzades.

Qualsevol foto que desis d'una compartició amb col·laborador no ocupa espai d'emmagatzematge, tret que el teu col·laborador aturi la compartició de les seves fotos amb tu o suprimeixi la còpia original de la foto en qüestió.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Toca la inicial o la foto de perfil del teu compte i després Configuració de Fotos i després Compartició amb col·laborador.
  3. Toca Desa a les teves fotos per canviar la configuració.
    • Totes les fotos: es desaran totes les fotos de la biblioteca compartida.
    • Fotos de persones concretes: selecciona-les entre els grups de cares. Quan Google Fotos reconegui algun dels grups de cares entre les fotos del teu col·laborador, les fotos es desaran automàticament al teu compte de Google Fotos.
  4. Toca Fet.
Si no has desat una de les fotos compartides i el col·laborador la suprimeix del seu compte de Fotos, també se suprimirà de la compartició amb col·laborador.
Suprimir fotos d'un col·laborador desades recentment
Si suprimeixes una foto que has desat de les fotos del col·laborador, no se suprimirà del seu compte.
  1. A l'ordinador, ves a photos.google.com/search/_tra_. En aquesta pàgina veuràs totes les fotos que s'han afegit fa poc, incloses les que hagis desat del teu col·laborador.
  2. Selecciona la foto que vols suprimir.
  3. Fes clic a Paperera .

Desactivar les notificacions

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió amb el Compte de Google al qual vas rebre la invitació.
  3. Toca la inicial o la foto de perfil del teu compte i després Configuració de Fotos i després Compartició amb col·laborador.
  4. Desactiva l'opció Notificacions.

Suprimir un col·laborador

Si suprimeixes un col·laborador, no podrà accedir a les teves fotos ni tu a les seves. Podràs continuar accedint a les fotos que ja estiguin desades al teu compte de Google Fotos. Sempre pots tornar a afegir un col·laborador que hagis suprimit.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió amb el Compte de Google al qual vas rebre la invitació.
  3. Toca la inicial o la foto de perfil del teu compte i després Configuració de Fotos i després Compartició amb col·laborador i després Suprimeix el col·laborador.