Configurar la compartició amb col·laborador

Pots compartir fotos de persones concretes o fotos d'una data específica en endavant. Les fotos es compartiran automàticament a mesura que se'n vagi creant la còpia de seguretat al teu compte.

Important: no es poden compartir fotos de persones concretes en totes les regions geogràfiques.

Abans de començar

Baixa i instal·la l'aplicació Google Fotos.

Compartir les teves fotos amb un col·laborador

Important: tot el que facis a la teva versió d'una foto compartida no s'aplicarà a cap còpia que ja hagi desat el col·laborador. Això inclou tots els canvis, supressions o transferències a la teva carpeta bloquejada. Obtén més informació sobre Carpeta bloquejada.

Quan comparteixis contingut amb el col·laborador, rebrà les fotos que hagis decidit compartir tan bon punt s'hagi creat la còpia de seguretat. Quan el col·laborador accepti la invitació per a la compartició amb col·laborador, podrà utilitzar aquesta funció per compartir les seves fotos amb tu.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Google Fotos.
  4. Toca Compartició i, a continuació, Compartició amb col·laborador i, a continuació, Comença.
  5. Introdueix o selecciona una adreça electrònica. Només pots convidar algú que tingui un Compte de Google.
  6. Selecciona quines fotos vols afegir al compte del col·laborador.
  7. Toca Següent.
  8. Si tot et sembla correcte, toca Envia la invitació.
  9. Opcional: per veure les fotos del col·laborador, demana-li que comparteixi les seves fotos amb tu un cop hagi acceptat la teva invitació.

Per utilitzar la compartició amb col·laborador amb una altra persona o bé rebre una invitació, has de deixar d'utilitzar la compartició amb el col·laborador actual.

Filtrar per grups de cares

Els grups de cares no són perfectes. Pot ser que, en filtrar per grups de cares, a vegades es comparteixin fotos en què no hi surt cap de les persones que has seleccionat.

Filtrar per data

De vegades pot ser que la data d'una foto sigui incorrecta. Per exemple, si la foto està escanejada o si el rellotge de la càmera no estava configurat correctament. Pot ser que, en filtrar per data, de vegades es comparteixin fotos que no estan dins de l'interval de dates seleccionat.

Acceptar una invitació de compartició amb col·laborador

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Inicia la sessió amb el Compte de Google al qual vas rebre la invitació.
  3. A la part superior, toca Compartició .
    • Important: per a alguns usuaris, l'opció Compartició es troba a la part inferior.
  4. Toca la invitació que vols acceptar i, a continuació, Accepta.
  5. Opcional: pots compartir la biblioteca de fotos amb el teu col·laborador. A la part superior, toca Més 더보기 i, a continuació, Comparteix.

Consell: si una persona que no coneixes inicia la compartició amb col·laborador amb tu, pots bloquejar-la després d'acceptar la invitació. Obtén informació sobre com pots bloquejar una persona.

Accedir a les fotos d'un col·laborador

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toca Compartició .
    • Important: per a alguns usuaris, l'opció Compartició es troba a la part inferior.
  4. Toca el nom del col·laborador.
Desar les fotos d'un col·laborador

Si deses les fotos del col·laborador, es mostraran al teu compte de Google Fotos, a la visualització Fotos, als resultats de la cerca i als records.

Les fotos i els vídeos que desis de la compartició amb col·laborador no es comptabilitzaran com a emmagatzematge, sempre que el col·laborador continuï compartint-los amb tu mitjançant aquesta funció.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Inicia la sessió amb el teu Compte de Google.
  3. Toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Google Fotos i, a continuació, Compartició i, a continuació, Compartició amb col·laborador.
  4. Toca Desa a les teves fotos per canviar la configuració.
    • Totes les fotos: es desaran les fotos compartides del col·laborador.
    • Fotos de persones concretes: selecciona-les entre els grups de cares. Quan Google Fotos reconegui algun dels grups de cares entre les fotos del col·laborador, les fotos es desaran automàticament al teu compte de Google Fotos.

Si el col·laborador suprimeix una foto del seu compte de Fotos, se suprimirà de la compartició amb col·laborador. Si deses la foto abans que se suprimeixi, la trobaràs a la biblioteca de Fotos.

Suprimir fotos d'un col·laborador desades recentment
Si suprimeixes una foto que has desat de les fotos del col·laborador, no se suprimirà del seu compte.
  1. A l'ordinador, ves a photos.google.com/search/_tra_. En aquesta pàgina veuràs totes les fotos que s'han afegit fa poc, incloses les que hagis desat del teu col·laborador.
  2. Selecciona la foto que vols suprimir.
  3. Fes clic a Suprimeix Suprimeix.

Desactivar les notificacions

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Inicia la sessió amb el Compte de Google al qual vas rebre la invitació.
  3. Toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Google Fotos i, a continuació, Compartició i, a continuació, Compartició amb col·laborador.
  4. Desactiva l'opció Notificacions.

Suprimir un col·laborador

Si suprimeixes el col·laborador, no podrà accedir a les fotos que hagis compartit ni tu a les seves. Tots dos podreu continuar accedint a les fotos que ja estiguin desades al vostre compte de Google Fotos. Sempre pots tornar a compartir-les amb un col·laborador que hagis suprimit. Obtén informació sobre com pots desar les fotos del col·laborador.
  1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Inicia la sessió amb el Compte de Google al qual vas rebre la invitació.
  3. Toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Google Fotos.
  4. Toca Compartició i, a continuació, Compartició amb col·laborador i, a continuació, Suprimeix el col·laborador.

Suprimir l'accés del col·laborador a una foto

Si suprimeixes una foto de la compartició amb col·laborador, el col·laborador no podrà accedir-hi des de la compartició amb col·laborador. Ara bé, continuarà veient les fotos que ja hagi desat al seu compte de Google Fotos.

Important: només pots suprimir les fotos que siguin teves.

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca Compartició .
    • Important: per a alguns usuaris, l'opció Compartició es troba a la part inferior.
  3. Toca Compartició amb col·laborador.
  4. Toca la foto que vols suprimir.
  5. A la part superior, toca Més i, a continuació, Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.