Problemen met je fotoboek oplossen

Na de bestelling heb je zestig minuten de tijd om wijzigingen aan te brengen in je bestelling, zoals een wijziging van je verzendadres.

Als er een probleem is met je fotoboek, kun je binnen dertig dagen na aanschaf contact met ons opnemen.

Je bestelling wijzigen of annuleren

Als je het verzendadres of je fotoboek wilt aanpassen, moet je de bestelling annuleren en het fotoboek opnieuw kopen.

Na aankoop van een fotoboek heb je zestig minuten de tijd om de bestelling te annuleren.

Ga als volgt te werk om te annuleren:

1. Open de Google Foto's-app Foto op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik links op Menu Menu en dan Fotoboeken.
  4. Selecteer een fotoboek onder 'Eerdere bestellingen'.
  5. Tik op Annuleren.

Meer informatie over hoe je hetzelfde boek opnieuw kunt kopen

Je pdf controleren op verschillen

Controleer de pdf-versie van je fotoboek om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn met het fotoboek zoals je het hebt besteld.

Als de pdf-versie van je fotoboek bepaalde problemen bevat, kunnen we je mogelijk niet helpen. Voorbeelden hiervan zijn:

• Ontbrekende of onjuiste titel.
  • Onjuist bijgesneden foto's of omslag.
  • Pagina's die ontbreken, dubbel aanwezig zijn of in de verkeerde volgorde staan.
  • Foto's die vóór de aankoop zijn gemarkeerd als afbeeldingen met lage resolutie.

Zo kun je het pdf-bestand bekijken en downloaden:

1. Open de Google Foto's-app Foto op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik links op Menu Menu en dan Fotoboeken.
  4. Selecteer een fotoboek onder 'Eerdere bestellingen'.
  5. Tik op Pdf van boek downloaden.

Neem contact met ons op als er problemen met je fotoboek zijn die niet aanwezig zijn in de pdf-versie. Meer informatie over hoe je contact met ons kunt opnemen

De leverdatums controleren

Fotoboeken worden alleen geleverd binnen de geschatte leverdatums. Als je wilt weten wanneer je je fotoboek kunt verwachten, kun je de trackinginformatie en de geschatte leverdatum bekijken.

1. Open de Google Foto's-app Foto op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik links op Menu Menu en dan Fotoboeken.
  4. Je vind je trackingcode en de geschatte leverdatum onder 'Bestelinformatie'.

Als de verwachte leverdatum is verstreken maar je je fotoboek niet hebt ontvangen, kun je in het onderstaande gedeelte lezen hoe je contact met ons opneemt.

Een beschadigd fotoboek melden

Als je een beschadigd fotoboek hebt ontvangen, neem je contact met ons op. Voorbeelden van dit soort beschadigingen zijn inktvlekken, gescheurde pagina's, schade die door het vervoer is veroorzaakt of andere fysieke gebreken.

Neem als volgt contact met ons op:

1. Open de Google Foto's-app Foto op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik links op Menu Menu en dan Fotoboeken.
  4. Selecteer bij 'Eerdere bestellingen' het fotoboek waarover je contact met ons wilt opnemen.
  5. Tik op de detailpagina op Contact opnemen met support.
  • Als deze link niet beschikbaar is, zoek je de bevestigingsmail of het betalingsbewijs van je pakket. Daar vind je ook een link om contact met ons op te nemen.