Een fotoboek maken

Maak een fotoboek met zachte of harde kaft om je mooie herinneringen in te bewaren.

Hier vind je de verzendinformatie voor fotoboeken.

Belangrijk: Fotoboeken zijn niet in alle landen beschikbaar.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je Android-apparaat.
  2. Log in op je Google-account.
  3. In de Verenigde Staten: Tik bovenaan op Maken en dan Fotoboeken, afdrukken en meer en dan Fotoboeken en dan Fotoboek maken.
    • Belangrijk: Als je Maken niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice en dan Fotoboeken en dan Fotoboek maken.
  4. Buiten de Verenigde Staten: Tik bovenaan op Maken en dan Fotoboeken, afdrukken en meer en dan Fotoboek maken.
    • Belangrijk: Als je Maken niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice en dan Fotoboek maken.
  5. Selecteer minstens 20 foto's.
    • Als je meer dan 140 foto's selecteert, wordt van sommige foto's een collage op één pagina gemaakt.
  6. Tik op Klaar. Je fotoboek wordt automatisch opgeslagen.
  7. Optioneel:

Een fotoboek maken van een album

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik onderaan op Bibliotheek .
  4. Selecteer een album.
  5. Tik bovenaan op Foto's bestellen en dan Fotoboek.

Opmerking: Als je een concept niet binnen 90 dagen bewerkt, wordt het automatisch verwijderd.