Redigera en fotobok

Du kan anpassa hur din fotobok ser ut. Alla ändringar du gör sparas automatiskt.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Klicka på Print Store följt av Fotoböcker.
    • Utanför USA: Klicka på Print store .
  4. Välj en fotobok att redigera.
  5. När du är klar klickar du på Till kassan för att köpa fotoboken. Läs om hur du köper en fotobok.

Ändra omslagsfoto och titel

• Lägg till en titel: Klicka på Lägg till en titel på första sidan.
  • Byt omslagsfoto: Klicka på fotot följt av Byt foto på första sidan. Välj ett nytt bakgrundsfoto och klicka på Klar.
  • Lägg till text på ryggen: Klicka på Lägg till titel bredvid omslagsbilden på första sidan. Om titeln på ryggen ska visas måste du ha en inbunden fotobok eller minst 48 sidor i din fotobok med mjukt omslag.

Ändra placeringen eller layouten för fotot

• Ändra layouten för fotot: Tryck på sidan och klicka på bilderna längs kanten. Du kan även dra i fotot för att placera det.
  • Ändra ordning på foton: Dra en befintlig sida intill en annan sida. Du kan också göra detta med hjälp av förhandsgranskningspanelen.
  • Lägg till ett foto: Klicka på Lägg till sidor Lägg till följt av Lägg till fotosidor.
  • Lägg till ett collage: Klicka på Lägg till sidor Lägg till följt av Lägg till collagesida.
  • Redigera ett collage: Peka på collagesidan och klicka på bilderna på sidan.
  • Ta bort ett foto: Klicka på Ta bort Ta bort på sidan med fotot. På en collagesida klickar du på bilden följt av Ta bort.
  • Lägg till en bildtext: Tryck på sidan och klicka på Lägg till bildtext. Ange bildtexten och klicka på Klar Klar. Bildtext är inte tillgänglig för helsidesfoton. Om du försöker lägga till en bildtext på ett helsidesfoto ändras storleken på fotot.

Kontrollera dina varningar

När du ser en varning om låg upplösning betyder det att fotot kan bli suddigt när det skrivs ut. Du kan fortfarande skriva ut fotot men det kanske inte ser ut som på skärmen.

Klicka på Varningar Warnings högst upp om du vill se alla sidor som du kan behöva kontrollera.

Klicka på varningen för att se sidan.