Een fotoboek bewerken

Je kunt zelf bepalen hoe je fotoboek eruit komt te zien. Alle wijzigingen die je aanbrengt, worden automatisch opgeslagen.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je Android-apparaat.
  2. Log in op je Google-account.
  3. In de Verenigde Staten: Tik bovenaan op Maken en dan Fotoboeken, afdrukken en meer en dan Fotoboeken.
    • Belangrijk: Als je Maken niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice en dan Fotoboeken.
  4. Buiten de Verenigde Staten: Tik bovenaan op Maken en dan Fotoboeken, afdrukken en meer .
    • Belangrijk: Als je Maken niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice
  5. Selecteer het fotoboek dat je wilt bewerken.
  6. Als je het fotoboek wilt kopen, tik je op Betalen Betalen. Meer informatie over hoe je een fotoboek kunt kopen

Je omslagfoto of titel wijzigen

• Een titel toevoegen: Tik op de eerste pagina en dan Voeg een titel toe.
  • De omslagfoto wijzigen: Tik op de foto boven Omslag en rug en dan Foto wijzigen.
  • Tekst op de rug toevoegen: Tik op de foto boven Omslag en rug en dan tik op de titel om deze te wijzigen. Als je wilt dat de titel op de rug staat, moet je een fotoboek met harde kaft of minstens 48 pagina's in een fotoboek met zachte kaft kiezen.

De positie of vormgeving van de foto wijzigen

• De vormgeving van de foto wijzigen: Tik op de foto. Je kunt ook binnen de foto slepen om de vorm van de foto aan te passen.
  • Foto's in een andere volgorde zetten: Tik op Meer Meer en dan Pagina's anders indelen of verwijderen. Houd je vinger op een pagina om deze te selecteren en sleep de pagina naar de juiste plek.
  • Een foto toevoegen: Tik op Foto's toevoegen .
  • Een collage toevoegen: Tik op Pagina's toevoegen en dan Collagepagina toevoegen.
  • Een collage bewerken: Tik op de collagepagina en sleep de afbeeldingen om ze te verplaatsen, of tik op Bewerken voor meer opties.
  • Een foto verwijderen: Tik op de foto en dan Verwijderen Verwijderen.
  • Een bijschrift toevoegen: Tik op de foto en dan Bewerken en dan Bijschrift toevoegen Add caption. Voer het bijschrift in. Tik op Klaar om het op te slaan. Bijschriften zijn niet beschikbaar voor foto's op volledige paginagrootte. Als je een bijschrift toevoegt aan een foto op een volledige pagina, wordt het formaat van de foto aangepast.

Waarschuwingen checken

Als je een waarschuwing voor een lage resolutie krijgt, betekent dit dat de foto er bij het afdrukken misschien wazig is. Je kunt de foto nog steeds afdrukken, maar deze ziet er mogelijk niet hetzelfde uit als op het scherm.

Scroll door je foto's om te zien of er waarschuwingen Warnings zijn.