Redigera en fotobok

Du kan anpassa hur din fotobok ser ut. Alla ändringar du gör sparas automatiskt.

1. Öppna Google Foto-appen Foto på en iPhone eller iPad.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. I USA: Tryck på Skapa följt av Fotoböcker, fotoutskrifter med mera följt av Fotoböcker högst upp.
    • Viktigt! Om du inte hittar Skapa trycker du på Print Store följt av Fotoböcker högst upp.
  4. Utanför USA: Tryck på Skapa följt av Fotoböcker, fotoutskrifter med mera högst upp.
    • Viktigt! Om du inte hittar Skapa trycker du på Print Store högst upp.
  5. Välj en fotobok att redigera.
  6. Tryck på Till kassan Till kassan om du vill köpa fotoboken. Läs om hur du köper en fotobok.

Ändra omslagsfoto och titel

• Lägg till en titel: Tryck på första sidan följt av Lägg till en titel.
  • Ändra omslagsfoto: Ovanför Omslag och rygg trycker du på fotot följt av Ändra foto.
  • Lägg till text på ryggen: Ovanför Omslag och rygg trycker du på fotot följt av titeln för att ändra den. Om titeln på ryggen ska visas måste du ha en inbunden fotobok eller minst 48 sidor i din fotobok med mjukt omslag.

Ändra placeringen eller layouten för fotot

• Ändra layouten för fotot: Tryck på fotot. Du kan även dra i fotot för att placera det.
  • Ändra ordningen på foton: Dra en befintlig sida intill en annan sida.
  • Lägg till ett foto: Tryck på .
  • Lägg till ett collage: Tryck på Lägg till sidor följt av Lägg till collagesida.
  • Redigera ett collage: Tryck på sidan med collage och dra bilder om du vill flytta dem. Du kan även trycka på Redigera om du vill se fler alternativ.
  • Ta bort ett foto: Tryck på fotot följt av Ta bort Radera.
  • Lägg till en bildtext : Tryck på fotot följt av Redigera följt av Lägg till bildtext Add caption. Ange din bildtext. Tryck på Klar när du vill spara. Bildtext är inte tillgänglig för helsidesfoton. Om du försöker lägga till en bildtext på ett helsidesfoto ändras storleken på fotot.

Kontrollera dina varningar

När du ser en varning om låg upplösning betyder det att fotot kan bli suddigt när det skrivs ut. Du kan fortfarande skriva ut fotot men det kanske inte ser ut som på datorn.

Bläddra igenom dina foton och kontrollera om det finns varningar Warnings.