Føj en etiket til din ansigtsgruppe

Når du føjer etiketten "mig" til din ansigtsgruppe, kan du:

• Få mere personligt tilpasset indhold. Det kan f.eks. være en video med højdepunkter, der indeholder billeder af dig.
  • Få personligt tilpasset søgning. Du kan søge efter "mig" for nemt at finde billeder af dig selv.
  • Gøre det nemmere for kontakter at få forslag om at dele med dig. Når dine kontakter tager billeder af dig, får de muligvis et forslag om at dele dem med dig.

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig i alle geografiske regioner.

Bekræft din ansigtsgruppe, og hjælp dine kontakter med at få forslag om at dele billeder med dig

Hvis du vælger ansigtsetiketten "mig", hjælper du Google Fotos-appen på dine kontakters enheder med at gruppere billeder af dig. Derefter kan Google Fotos sende forslag til dine kontakter om at dele billeder af dig med dig.

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Tryk på Indstillinger øverst på siden.
  3. Klik på menupilen Pil ned ud for "Gruppér ens ansigter".
  4. Aktivér Ansigtsgrupper, hvis funktionen ikke allerede er aktiveret.
  5. Klik på Vælg under "Der er intet ansigt med etiketten "Mig"".
  6. Vælg dit ansigt. Klik på OK. Dette aktiverer automatisk Hjælp kontakter med at genkende dit ansigt.

Hvem kan få forslag om at dele billeder med dig?

• De kontaktpersoner, du har interageret med i Google Fotos eller Gmail, får muligvis forslag om at dele deres fotos af dig med dig.
  • Hvis du har interageret med nye kontaktpersoner via delte album i Google Fotos eller Gmail, får disse nye kontaktpersoner muligvis forslag om at dele fotos med dig.
  • Hvis du har slettet album eller mails med kontakter, får de muligvis ikke længere forslag om at dele med dig.

Gå til photos.google.com/settings/contacts for at undersøge, hvilke kontakter der i øjeblikket kan få forslag.

Hvis du ikke vil have, at en person får forslag, kan du blokere vedkommende. Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer en person.

Værd at vide

Hvis du føjer etiketten "Mig" til din ansigtsgruppe og hjælper dine kontakter med at genkende dit ansigt på billeder:

• Får dine kontaktpersoner muligvis forslag om at sende fotos af dig til dig, men du tagges ikke offentligt på fotos. Er det ikke muligt at tagge nogen offentligt i Google Fotos.
  • Får dine kontaktpersoner muligvis et forslag om at dele, men de kan vælge, om de vil dele med dig.
  • Selvom du ikke føjer etiketten "mig" til en ansigtsgruppe, får dine kontaktpersoner muligvis forslag om at dele med dig, hvis de tidligere har delt fotos af dig med dig.

Skift eller fjern ansigtsetiketten "mig"

Hvis du vælger det forkerte ansigt, kan du ændre ansigtsetiketten "mig" til det rigtige ansigt. Du kan også fjerne din ansigtsgruppe, men så får du ikke nær så meget tilpasset indhold, og det er sværere for dine kontakter at få forslag om at dele med dig.

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Tryk på Indstillinger øverst på siden.
  3. Klik på menupilen Pil ned ud for "Gruppér ens ansigter".
  4. Klik på Ansigt med etiketten "Mig".
  5. Vælg et ansigt for at bekræfte den rette ansigtsgruppe, eller klik på Fjern og så Fjern etiket.

Stop med at lade kontakter få forslag på baggrund af ansigtsetiketten "mig"

Dine kontakter kan ikke få forslag om at dele billeder med dig på baggrund af denne etiket, men du kan stadig få personligt tilpassede videoer med højdepunkter og animationer.

1. Åbn photos.google.com på din computer
  2. Tryk på Indstillinger øverst på siden.
  3. Klik på menupilen Pil ned ud for "Gruppér ens ansigter".
  4. Deaktiver Hjælp kontakter med at genkende dit ansigt.