Etiquetar el teu grup de cares

En assignar l'etiqueta "Jo" al teu grup de cares:

• Obtindràs creacions més personalitzades, com ara un vídeo de moments amb fotos on surts.
  • Gaudiràs d'una cerca personalitzada i podràs cercar "jo" per trobar fàcilment les fotos en què surtis.
  • Facilitaràs que els contactes rebin suggeriments per compartir fotos amb tu. Quan els teus contactes et facin fotos, pot ser que rebin un suggeriment per compartir-les amb tu.

Nota: aquesta funció no està disponible en totes les regions geogràfiques.

Confirmar el teu grup de cares i ajudar els teus contactes a rebre suggeriments per compartir fotos amb tu

Si assignes l'etiqueta "Jo" a un grup de cares, l'aplicació Google Fotos als dispositius dels teus contactes podrà agrupar les imatges en què surtis. Així, Google Fotos els podrà enviar suggeriments perquè les comparteixin amb tu.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Configuració .
  3. Al costat de l'opció "Agrupa les cares semblants", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Activa l'opció Grups de cares, si encara no està activada.
  5. A la secció "No hi ha cap cara amb l'etiqueta 'Jo'", fes clic a Tria.
  6. Selecciona la teva cara. Fes clic a D'acord. S'activarà automàticament l'opció Ajuda els contactes a reconèixer la teva cara.

Qui pot rebre suggeriments per compartir fotos amb tu

• Pot ser que els contactes amb qui has interaccionat a Google Fotos o Gmail rebin suggeriments per compartir amb tu les fotos en què surtis.
  • Si interacciones amb contactes nous en àlbums compartits de Google Fotos o a Gmail, és possible que aquests contactes també rebin suggeriments per compartir fotos amb tu.
  • Si suprimeixes els àlbums compartits que tinguis amb alguns contactes o els correus electrònics que us hàgiu enviat, pot ser que deixin de rebre suggeriments per compartir fotos amb tu.

Per comprovar quins són els contactes que poden rebre aquests suggeriments actualment, ves a photos.google.com/settings/contacts.

Si vols que una persona no rebi suggeriments, pots bloquejar-la. Obtén informació sobre com pots bloquejar algú.

Informació important

Si assignes l'etiqueta "Jo" al teu grup de cares i ajudes els teus contactes a reconèixer la teva cara a les fotos:

• És possible que els teus contactes rebin suggeriments per enviar-te fotos en què surtis, però no se t'hi etiquetarà públicament. L'etiquetatge públic no està disponible a Google Fotos.
  • Pot ser que els teus contactes rebin suggeriments per compartir fotos, però podran triar si en volen compartir o no.
  • Encara que no assignis l'etiqueta "Jo" a cap grup de cares, és possible que els teus contactes rebin suggeriments per compartir fotos amb tu si anteriorment han compartit amb tu fotos en què surtis.

Canviar o suprimir l'etiqueta "Jo"

Si t'equivoques en seleccionar la cara, pots canviar l'etiqueta "Jo" i assignar-la a la cara correcta. També pots suprimir el teu grup de cares, però obtindràs menys creacions personalitzades i serà més difícil que els teus contactes rebin suggeriments per compartir fotos amb tu.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Configuració .
  3. Al costat de l'opció "Agrupa les cares semblants", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Fes clic a Cara amb l'etiqueta "Jo".
  5. Selecciona una cara per confirmar el grup de cares correcte, o bé fes clic a Suprimeix i després Suprimeix l'etiqueta.

Deixar de permetre que els contactes rebin suggeriments basats en la teva etiqueta "Jo"

Els teus contactes no podran rebre suggeriments basats en aquesta etiqueta per compartir fotos amb tu, però continuaràs obtenint vídeos de moments i animacions personalitzats.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Configuració .
  3. Al costat de l'opció "Agrupa les cares semblants", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Desactiva l'opció Ajuda els contactes a reconèixer la teva cara.