Flytta foton till arkiv

Du kan dölja foton från fotovyn och flytta dem till arkivet. Detta kan hjälpa dig att organisera dina foton och dölja foton som du inte vill se ofta.

Alla foton som du arkiverar

• finns kvar i album där de har lagts samt i sökresultat och mappar på enheten
  • används inte för att skapa filmer eller animationer.

Om du har ett dokument, kvitto eller foto som kanske inte borde finnas i din fotovy kan du få ett förslagskort för att flytta det till arkivet. Läs mer.

Flytta foton till arkiv

1. Öppna appen Google Foto Foto på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Välj ett foto.
  4. Tryck på Mer Mer följt av Flytta till Arkiv.
  5. Valfritt Hitta foton som du har arkiverat från fotovyn I Google Foto-appen Foto, tryck på Bibliotek följt av Arkiv längst ned.

Kontrollera arkivet och ångra arkivering

1. Öppna appen Google Foto Foto på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Tryck på Bibliotek följt av Arkiv längst ned.
  4. Välj ett foto. Tryck länge för att markera flera foton.
  5. Tryck på Mer Mer följt av Ta bort från arkiv.