Flytta foton till arkiv

Du kan dölja foton från fotovyn och flytta dem till arkivet. Detta kan hjälpa dig att organisera dina foton och dölja foton som du inte vill se ofta.

Alla foton som du arkiverar

• finns kvar i album där de har lagts samt i sökresultat och mappar på enheten
  • används inte för att skapa filmer eller animationer.

Om du har ett dokument, kvitto eller foto som kanske inte borde finnas i ditt fotobibliotek kan du få ett assistentkort för att flytta det till arkivet. Läs mer.

Steg 1: Ladda ned appen och ta sedan ett foto

1. Installera appen Google Foto.
  2. När du har installerat appen tar du ett foto av dig själv eller omgivningen omkring dig.

Flytta foton till arkiv

1. Öppna appen Google Foto Foto på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Logga in på ditt konto i Google.
  3. Välj ett foto.
  4. Tryck på Mer Mer följt av Arkiv.
  5. Valfritt: Tryck på Meny FotoMeny Arkiv om du vill se foton som du har arkiverat från fotovyn i Google Foto-appen följt av.

Visa arkiverade bilder i fotovyn

1. Öppna appen Google Foto Foto på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Tryck på Meny Meny följt av Arkiv.
  4. Välj ett foto. Tryck och håll nere för att markera flera foton.
  5. Tryck på Mer Mer följt av Ta bort från arkiv.