Flytt bilder til arkivet

Du kan skjule bilder fra bildevisningen og flytte dem til arkivet. Dette kan gjøre det enklere for deg å organisere bildene dine og skjule eventuelle bilder du ikke vil se like ofte.

Bilder du arkiverer

• vises fortsatt i eventuelle album de er lagt til i, samt søkeresultater og mapper på enheten din
  • blir ikke brukt til å lage videoer av minner eller animasjoner

Hvis du har dokumenter, kvitteringer eller bilder som ikke ser ut til å høre hjemme i bildevisningen, kan det hende du ser et kort med forslag om å flytte dem til arkivet. Finn ut mer.

Flytt bilder til arkivet

1. Åpne Google Foto-appen Foto på iPhone eller iPad.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Velg et bilde.
  4. Trykk på Mer Merog deretter Flytt til arkivet.
  5. Valgfritt: For å finne bilder du har arkivert fra Bilder-visningen, gå til Google Foto-appen Foto og trykk på Bibliotek og deretter Arkiv nederst.

Sjekk arkivet og ta elementer ut av arkivet

1. Åpne Google Foto-appen Foto på iPhone eller iPad.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Nederst trykker du på Bibliotek og deretter Arkiv.
  4. Velg et bilde. Trykk og hold for å velge flere bilder.
  5. Trykk på Mer Merog deretter Ta ut fra arkivet.