Flytt bilder til arkivet

Du kan skjule bilder fra bildevisningen og flytte dem til arkivet. Dette kan gjøre det enklere for deg å organisere bildene dine og skjule eventuelle bilder du ikke vil se like ofte.

Bilder du arkiverer

• vises fortsatt i eventuelle album de er lagt til i, samt søkeresultater og mapper på enheten din
  • blir ikke brukt til å lage videoer av minner eller animasjoner

Hvis du har dokumenter, kvitteringer eller bilder som ikke ser ut til å høre hjemme i bildevisningen, kan det hende du ser et kort med forslag om å flytte dem til arkivet. Finn ut mer.

Flytt bilder til arkivet

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Velg et bilde.
  4. Klikk på Mer Mer og deretter Arkivér.
  5. Valgfritt: For å finne bilder du har arkivert fra Bilder-visningen din, klikk på menyen Meny og deretter Arkivér.

Sjekk arkivet og ta elementer ut av arkivet

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2.  Klikk på Arkiv til venstre.
  3. Velg et bilde. For å velge flere bilder, hold markøren over hvert bilde og klikk på Velg.
  4. Klikk på Mer Mer og deretter Fjern fra arkivet.