Flytt bilder til arkivet

Du kan skjule bilder fra Bilder-visningen din og flytte dem til arkivet. Dette kan være til hjelp med å organisere bildene dine og skjule eventuelle bilder du ikke vil se ofte.

Bilder du arkiverer

• vises fortsatt i eventuelle album de er lagt til i, søkeresultater og mapper på enheten din
  • blir ikke brukt til å lage filmer eller animasjoner

Hvis du har dokumenter, kvitteringer eller bilder som ikke ser ut som de bør være i Bilder-biblioteket, kan det hende du får et assistentkort om å flytte dem til arkivet. Finn ut mer.

1: Last ned appen og ta et bilde

1. Installer Google Foto-appen.
  2. Ta et bilde av deg selv eller omgivelsene dine etter at du har installert appen.

Flytt bilder til arkivet

1. Åpne Google Foto-appen Foto på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Velg et bilde.
  4. Trykk på Mer Mer og deretter Arkivér.
  5. Valgfritt: Hvis du vil se bilder du har arkivert fra Bilder-visningen, trykker du på menyen Meny og deretter Arkiv i Google Foto-appen Foto.

Vis arkiverte bilder i Bilder-visningen

1. Åpne Google Foto-appen Foto på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Trykk på menyen Meny og deretter Arkiv.
  4. Velg et bilde. Trykk og hold for å velge flere bilder.
  5. Trykk på Mer Mer og deretter Fjern fra arkivet.