Foto's verplaatsen naar archief

Je kunt foto's verbergen in de weergave Foto's en ze verplaatsen naar het archief. Zo kun je je foto's ordenen, en foto's verbergen die je niet vaak wilt bekijken.

Voor foto's die je archiveert, geldt het volgende:

• De foto's staan nog steeds in albums waaraan ze zijn toegevoegd, worden weergegeven in zoekresultaten en staan nog steeds in mappen op je apparaat.
  • De foto's worden niet gebruikt om films of animaties te maken.

Als je een document, betalingsbewijs of foto hebt die waarschijnlijk niet in je Foto's-bibliotheek hoeft te staan, kan er een Assistent-kaart worden weergegeven om het item naar het archief te verplaatsen. Meer informatie.

Voordat je aan de slag gaat

Download en installeer de Google Foto's-app.

Afbeeldingen verplaatsen naar archief

1. Open de Google Foto's-app Foto op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Selecteer een foto.
  4. Tik op Meer Meer en dan Archiveren.
  5. Optioneel: Als je foto's wilt bekijken die je hebt gearchiveerd vanuit de weergave Foto's, tik je in de Google Foto's-app Foto op Menu Menu en dan Archief.

Gearchiveerde afbeeldingen in de weergave Foto's weergeven

1. Open de Google Foto's-app Foto op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op Menu Menu en dan Archief.
  4. Selecteer een foto. Tik en houd vast om meerdere foto's te selecteren.
  5. Tik op Meer Meeren dan Terugzetten uit archief.