Kuvien siirtäminen arkistoon

Voit piilottaa kuvia Kuvat-näkymästä ja siirtää ne arkistoon. Näin saat pidettyä kuvasi järjestyksessä ja voit piilottaa kuvat, joita et halua nähdä usein.

Kun siirrät kuvia arkistoon

• ne säilyvät silti kaikissa albumeissa, joihin ne on lisätty, sekä hakutuloksissa ja laitteesi kansioissa
  • niitä ei käytetä elokuvien tai animaatoiden luomiseen.

Jos kuvakirjastossasi on dokumentti, kuitti tai kuva, joka ei näytä kuuluvan sinne, Assistentin kortti saattaa neuvoa sinua siirtämään ne arkistoon. Lisätietoja.

Vaihe 1: Sovelluksen lataaminen ja kuvan ottaminen

1. Asenna Google Kuvat ‑sovellus.
  2. Kun olet asentanut sovelluksen, ota kuva itsestäsi tai ympäristöstäsi.

Kuvien siirtäminen arkistoon

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse kuva.
  4. Napauta Lisää Lisää ja sitten Arkistoi.
  5. Valinnainen: Jos haluat nähdä Kuvat-näkymästä arkistoimasi kuvat, napauta Google Kuvat ‑sovelluksessa Kuvat Valikko Valikkoja sitten Arkisto.

Arkistoitujen kuvien näyttäminen Kuvat-näkymässä

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Napauta Valikko Valikkoja sitten Arkisto.
  4. Valitse kuva. Voit valita monta kuvaa koskettamalla pitkään.
  5. Napauta Lisää Lisääja sitten Poista arkistosta.