Kuvien siirtäminen arkistoon

Voit piilottaa kuvia Kuvat-näkymästä ja siirtää ne arkistoon. Näin saat pidettyä kuvasi järjestyksessä ja voit piilottaa kuvat, joita et halua nähdä usein.

Kun siirrät kuvia arkistoon

• ne säilyvät silti kaikissa albumeissa, joihin ne on lisätty, sekä hakutuloksissa ja laitteesi kansioissa
  • niitä ei käytetä elokuvien tai animaatoiden luomiseen.

Jos kuvakirjastossasi on dokumentti, kuitti tai kuva, joka ei näytä kuuluvan sinne, Assistentin kortti saattaa neuvoa sinua siirtämään ne arkistoon. Lisätietoja.

Kuvien siirtäminen arkistoon

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse kuva.
  4. Napauta Lisää Lisää ja sitten Siirrä arkistoon.
  5. Valinnainen: Jos haluat nähdä Kuvat-näkymästä arkistoimasi kuvat valitse Google Kuvat ‑sovelluksenKuvat alareunasta Kirjasto ja sitten Arkisto.

Arkistoitujen ja arkistosta poistettujen kohteiden tarkistaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Arkisto.
  4. Valitse kuva. Voit valita monta kuvaa koskettamalla pitkään.
  5. Valitse Lisää Lisää ja sitten Poista arkistosta.