Flyt billeder til arkivet

Du kan skjule billeder fra visningen Fotos og flytte dem til arkivet. På den måde kan du bedre organisere dine billeder og skjule dem, du ikke vil se særlig tit.

Dine arkiverede billeder vil:

• stadig være i de album, de er blevet føjet til, i søgeresultater og i mapper på din enhed.
  • ikke blive brugt til at oprette videoer med højdepunkter eller animationer.

Hvis du har et dokument, en kvittering eller et billede, som ikke ser ud til, at det burde være i din Fotos-visning, ser du muligvis et forslagskort om at flytte det til arkivet. Få flere oplysninger.

Flyt billeder til arkivet

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Vælg et billede.
  4. Tryk på Mere Mereefterfulgt af Flyt til arkiv.
  5. Valgfrit: Du kan finde billeder, som du har arkiveret fra visningen Fotos, ved at åbne appen Google Fotos Fotos, forneden og trykke på Samling efterfulgt af Arkiv.

Tjek arkivet, og fjern elementer fra arkivet

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Forneden skal du trykke på Samling efterfulgt af Arkiv.
  4. Vælg et billede. Hold nede for at vælge flere billeder.
  5. Tryk på Mere Mereefterfulgt af Fjern fra arkiv.