Flyt fotos til arkivet

Du kan skjule fotos fra visningen Fotos og flytte dem til arkivet. På den måde kan du bedre organisere dine fotos og skjule dem, du ikke ønsker at se særlig tit.

Dine arkiverede fotos vil:

• Stadig være i de album, de er blevet føjet til, i søgeresultater og i mapper på din enhed.
  • Ikke blive brugt til at oprette film eller animationer ud fra.

Hvis du har et dokument, en kvittering eller et foto, som ikke ser ud til, at det burde være i din Fotos-samling, kan du muligvis få et assistentkort til at flytte det til arkivet. Få flere oplysninger.

Trin 1: Download appen, og tag et foto

1. Installer appen Google Fotos.
  2. Tag et foto af dig selv eller dine omgivelser, når du har installeret appen.

Flyt billeder til arkivet

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Vælg et billede.
  4. Tryk på Mere Mere og så Arkivér.
  5. Valgfrit: Du kan se billeder, du har arkiveret fra visningen Billeder, i appen Google Fotos Fotos ved at trykke på menuen Menu og så Arkiv.

Se skjulte billeder i visningen Billeder

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menu og så Arkiv.
  4. Vælg et billede. Hold fingeren nede, hvis du vil vælge flere billeder.
  5. Tryk på Mere Mere og så Fjern fra arkiv.