Moure fotos a l'arxiu

Pots amagar fotos a la visualització Fotos i arxivar-les. Aquesta opció t'ajudarà a organitzar les teves fotos i a amagar les que no vulguis veure sovint.

Les fotos que arxivis:

• Continuaran formant part dels àlbums als quals les hagis afegit, i també es mostraran als resultats de la cerca i a les carpetes del dispositiu.
  • No s'utilitzaran per crear vídeos de moments ni animacions.

Si tens documents, rebuts o fotos que sembla que no haurien de ser a la teva visualització Fotos, és possible que rebis una targeta de suggeriment per arxivar-los. Obtén més informació.

Arxivar imatges

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu compte de Google.
  3. Selecciona una foto.
  4. Fes clic a Més Més i, a continuació, Arxiva.
  5. Opcional: per veure les fotos que has arxivat a la visualització de fotos, fes clic a Menú Menú i, a continuació, Arxiva.

Consultar els elements que s'han arxivat i els que no

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Arxiu.
  3. Selecciona una foto. Per seleccionar-ne diverses, passa el cursor per sobre de cadascuna i fes clic a Selecciona.
  4. Fes clic a Més Més i, a continuació, Treu de l'arxiu.