Moure fotos a l'arxiu

Pots amagar fotos a la visualització Fotos i moure-les a l'arxiu. Aquesta opció t'ajudarà a organitzar les teves fotos i a amagar les que no vulguis veure sovint.

Les fotos que arxivis:

• continuaran formant part dels àlbums als quals les hagis afegit, i també es mostraran als resultats de la cerca i a les carpetes del dispositiu;
  • no s'utilitzaran per crear pel·lícules ni animacions.

Si tens documents, rebuts o fotos que et sembla que no haurien de ser a la teva biblioteca de Fotos, pots obtenir una targeta de l'Assistent per moure'ls a l'arxiu. Obtén més informació.

Pas 1: baixar l'aplicació i fer una foto

1. Instal·la l'aplicació Google Fotos.
  2. Després d'instal·lar-la, fes-te una foto o fes una foto del teu entorn.

Moure imatges a l'arxiu

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu compte de Google.
  3. Selecciona una foto.
  4. Toca Més Més i, a continuació, Arxiva.
  5. Opcional: per veure les fotos que has arxivat a la visualització Fotos, ves a l'aplicació Google Fotos Fotos, toca Menú Menú i, a continuació, Arxiu.

Mostrar imatges arxivades a la visualització Fotos

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Toca Menú Menú i, a continuació, Arxiu.
  4. Selecciona una foto. Mantén-la premuda per seleccionar-ne diverses.
  5. Toca Més Més i, a continuació, Treu de l'arxiu.