Foto's verplaatsen naar archief

Je kunt foto's verbergen in de Foto's-weergave en ze verplaatsen naar het archief. Zo kunt je je foto's ordenen en foto's verbergen die je niet vaak wilt checken.

Voor foto's die je archiveert, geldt het volgende:

• De foto's staan nog steeds in albums waaraan ze zijn toegevoegd, worden getoond in zoekresultaten en staan nog steeds in mappen op je apparaat.
  • Ze worden niet gebruikt om video's met highlights of animaties te maken.

Als je een document, betalingsbewijs of foto hebt die waarschijnlijk niet in je Foto's-weergave hoeft te staan, kan er een suggestiekaart worden getoond om het item naar het archief te verplaatsen. Meer informatie

Afbeeldingen verplaatsen naar archief

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Selecteer een foto.
  4. Klik op Meer Meer en dan Archiveren.
  5. Optioneel: Als je foto's wilt vinden die je vanuit de weergave Foto's hebt gearchiveerd, klik je op Menu Menu en dan Archiveren.

Archief controleren en items terugzetten uit het archief

1. Open photos.google.com op je computer.
  2.  Klik links op Archiveren.
  3. Selecteer een foto. Als je meerdere foto's wilt selecteren, plaats je de muisaanwijzer op elke foto en klik je op Selecteren.
  4. Klik op Meer Meer en dan Terugzetten uit archief.