Kuvien skannaaminen

Voit skannata ja tallentaa kuvatulosteita PhotoScanin avulla.

Kuvan skannaaminen

Jos haluat skannata kuvan, asenna puhelimeesi PhotoScan-sovellus.

1. Avaa Kirjasto ja sitten Apuohjelmat ja sitten Tuo kuvia.
  2. Aloita skannaus pitämällä puhelinta suoraan kuvan yläpuolella.
  3. Ota kuva napauttamalla painiketta. Kuva tallennetaan laitteellesi automaattisesti.
  4. Liikuta puhelintasi siten, että ympyrä käy kaikkien neljän pisteen päällä.
  5. Kun kuva on käsitelty, napauta kuvan pikkukuvaa.
  6. Valitse kuva ja kierrä sitä tai säädä sen kulmia. Voit myös poistaa sen.

Jos haluat skannata kuvia nopeammin, voit ottaa heijastuksen poiston Häikäisyn poisto pois päältä. Skannaaminen ei edellytä puhelimen liikuttamista, mutta heijastusta ei poisteta.

Ohjeita kuvan skannaamiseen

Skannausvinkit

• Älä kallista puhelinta skannauksen aikana.
  • Kuva nousee esiin paremmin, kun asetat sen tasaiselle pinnalle, jonka tausta luo kuvaan kontrastia. Vältä skannaamista matolla.
  • Kun skannaat pystysuoria kuvia, pidä puhelinta pystysuorassa. Kun skannaat vaakasuoria kuvia, pidä puhelinta vaakasuorassa.
  • Voit poistaa ylimääräiset häikäisyt ja varjot sekä saada parempia kuvia käyttämällä salamaa.
  • Jos häikäisyä on liikaa, siirry paikkaan, jossa on vähemmän valoa.
  • Poista kuvat suojuksista tai albumeista. Jos kuva on lasikehyksessä, käytä salamaa.
  • Jos skannaus ei onnistu, yritä skannata uudelleen.
Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöstä.