Blokkér noen i Google Foto

Du kan stanse all kontakt med en person ved å blokkere vedkommendes Google-konto.

1. Åpne Google Foto-appen Bilder.
  2. Åpne et album personen er med i.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Alternativer.
  4. Ved siden av personens navn trykker du på Mer Mer og så Blokkér personen.

Dette skjer når du blokkerer en person

• Dere kan ikke se hverandres bilder, videoer eller kommentarer i Google Foto. Hvis den du blokkerer, har en link til albumet ditt, kan vedkommende se det også uten å være pålogget.
  • Hvis du eier albumet og du blokkerer en bidragsyter, blir eventuelt innhold vedkommende har lagt til, fjernet fra albumet.
  • Hvis du blokkerer eieren av et album, blir eventuelt innhold du har lagt til, fjernet fra albumet.
  • Hvis du blokkerer noen fra et album du ikke eier, kan ikke du og personen du har blokkert, se hverandres innhold.
  • Personen det gjelder, blokkeres også i enkelte andre Google-tjenester, for eksempel Hangouts.
  • Finn ut mer om blokkering av Google-kontoer.

Finn ut hvem du har blokkert

Du kan se gjennom kontoene du har blokkert, og oppheve blokkeringen.

Slik opphever du en blokkering:

1. Gå til https://myaccount.google.com/blocklist på en datamaskin.
  2. Klikk på Fjern Lukk ved siden av kontoen du vil oppheve blokkeringen for.