Bloquejar algú a Google Fotos o informar-ne

Per deixar d'interactuar amb algú, pots bloquejar el seu Compte de Google. Obtén informació sobre el bloqueig de Comptes de Google.

Bloquejar una persona en un àlbum compartit

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Obre un àlbum al qual s'hagi unit l'altra persona.
  4. A la part superior, selecciona Més Més i, a continuació, Opcions.
  5. Al costat del nom de la persona, selecciona Més Més i, a continuació, Bloqueja aquesta persona.

Bloquejar una persona en una conversa

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Selecciona la conversa que vols obrir.
  4. A la part superior, selecciona els noms de les persones de la conversa.
  5. Al costat de la persona que vols bloquejar, selecciona Més Més i, a continuació, Bloqueja aquesta persona.

Què passa quan bloqueges algú

• Cap dels dos no podreu trobar les fotos, els vídeos ni els comentaris de l'altra persona a Google Fotos. Si l'altra persona té un enllaç al teu àlbum, és possible que el trobi si ha tancat la sessió.
  • Si l'àlbum és teu i en bloqueges un col·laborador, el seu contingut se suprimirà de l'àlbum.
  • Si bloqueges el propietari d'un àlbum, el teu contingut se suprimirà.
  • Si bloqueges algú en un àlbum que no és teu, cap dels dos no podreu trobar el contingut de l'altra persona.
  • La persona que bloquegis també estarà bloquejada en altres serveis de Google, com ara Hangouts.

Cercar qui has bloquejat

Pots revisar els comptes que has bloquejat i desbloquejar-los des de la llista d'usuaris bloquejats.

Per desbloquejar algú:

1. A l'ordinador, obre la llista d'usuaris bloquejats.
  2. Al costat del compte que vols desbloquejar, selecciona Suprimeix Close.

Informar de fotos ofensives o no desitjades que t'han enviat

Si algú utilitza un enllaç compartible per enviar-te fotos o vídeos que creus que infringeixen les polítiques de Google, ens en pots informar.

Assetjament, assetjament escolar, incitació a l'odi, violència gràfica, contingut sexualment explícit o contingut brossa

1. Obre la foto o el vídeo a Google Fotos.
  2. A la part superior, selecciona Més Més i, a continuació, Informa d'un ús abusiu.
    • Si no trobes aquesta opció, selecciona Inicia la sessió. Per informar de contingut, has de tenir la sessió iniciada amb el teu Compte de Google.
  3. Tria el motiu de l'informe.
  4. Selecciona Informa.

Imatge d'un menor

Si ets el menor que surt a la imatge o si n'ets el pare, la mare o el tutor, pots sol·licitar que es restringeixi la compartició de la imatge.

Informar d'un àlbum compartit

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Fes clic a Compartició .
  3. Obre l'àlbum compartit del qual vols informar.
  4. A la part superior, fes clic a Més Més i, a continuació, Informa d'un ús abusiu.
  5. Tria el motiu de l'informe.
  6. Fes clic a Informa.

Encara que no vulguis obrir l'àlbum compartit, pots informar-ne.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Fes clic a Compartició .
  3. Al costat de l'àlbum del qual vols informar, fes clic a Més Més.
  4. Fes clic a Informa d'un ús abusiu i, a continuació, Informa.

Informar d'una conversa

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Fes clic a Compartició .
  3. Fes clic a la conversa de la qual vols informar.
  4. A la part superior, fes clic a Més Més i, a continuació, Informa d'un ús abusiu.
  5. Tria el motiu de l'informe.
  6. Fes clic a Informa.

Encara que no vulguis obrir la conversa, pots informar-ne.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Fes clic a Compartició .
  3. Al costat de la conversa de la qual vols informar, fes clic a Més Més i, a continuació, Informa d'un ús abusiu.
  4. Tria el motiu de l'informe.
  5. Fes clic a Informa.

Informar d'un comentari

1. Obre la foto o el vídeo a Google Fotos.
  2. Al costat del nom del comentador i de la data, selecciona la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Informa d'un ús abusiu.

Mesures que pot dur a terme Google

Quan Google rep l'informe, podem revisar el contingut i prendre les mesures pertinents. Aquestes són algunes de les accions que podem dur a terme:

• Restringir l'accés al contingut.
  • Suprimir el contingut.
  • Limitar o cancel·lar l'accés als productes de Google a l'infractor.
Tingues en compte que una cosa que et sembli ofensiva pot no considerar-se contingut brossa o ús abusiu segons les polítiques de Google.