Vis bilder på en TV ved hjelp av Chromecast

Hvis du har en Chromecast, kan du vise bildene og videoene dine på en større skjerm.

Trinn 1: Konfigurer

1. Installer Chrome-nettleseren på datamaskinen din, hvis du ikke har gjort det alt.
  2. Koble datamaskinen til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecasten er tilkoblet.

Trinn 2: Cast

1. Gå til photos.google.com i Chrome.
  2. Klikk på Se etterfulgt av Cast
  3. Velg Chromecasten din.

Avhengig av innstillingene dine vises nettleserfanen din eller hele datamaskinen på TV-en.

Du kan avslutte castingen ved å klikke på Se etterfulgt av Cast etterfulgt av Stopp castingen

Beslektede sider