Foto's op een tv weergeven met Chromecast

Als je een Chromecast hebt, kun je je foto's en video's op een groter scherm weergeven.

Voordat je begint, zorg je ervoor dat je apparaat:

Volg de onderstaande stappen om te casten:

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je Android-apparaat.
  2. Selecteer de foto of het album dat je wilt casten en selecteer rechtsboven Casten .
  3. Selecteer je Chromecast.
  4. Open een foto of video op je apparaat om deze op je tv te tonen.
    • Je kunt van de ene foto naar de andere swipen om te wijzigen wat er wordt weergegeven.

Tik op Casten  And then Casten stoppen als je wilt stoppen met casten.

Gerelateerde pagina's