Vis billeder på et tv med Chromecast

Hvis du har en Chromecast, kan du vise dine billeder og videoer på en større skærm.

Trin 1: Konfigurer

1. Installer Chrome-browseren på din computer, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Opret forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast. på din computer.

Trin 2: Cast

1. Gå til photos.google.com via Chrome.
  2. Klik på Mere Mere og så Cast….
  3. Vælg din Chromecast.

På baggrund af dine indstillinger vises din browserfane eller hele computerskærmen på tv'et.

Du kan stoppe med at caste ved at klikke på Mere Mere og så Cast… og så Stop cast.

Relaterede sider