Stop med at dele et album, kommentarer og andre indstillinger for deling

Når du deler fotos, videoer eller album i Google Fotos, kan du til enhver tid ændre, hvem der kan se dem. Du kan kun gøre dette, hvis du ejer albummet.

Stop med at dele et album

Du vil forhindre alle personer i at se dit album. Kommentarer og fotos, der er tilføjet af andre personer, fjernes.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Albums.
  3. Åbn et album, som du har oprettet.
  4. Vælg Mere øverst i højre hjørne.
  5. Vælg Valgmuligheder for deling.
  6. Slå kontakten fra ud for "Del".

Bemærk! Hvis den person, du har delt med, har downloadet eller kopieret de fotos eller videoer, du har delt, påvirker din sletning af det delte link ikke de pågældende downloads eller kopier.

Undgå, at andre personer føjer fotos til et album

Når du opretter et delt album, kan alle, som har linket, automatisk deltage i og føje til dit album. Personens profilbillede vises foroven. Du kan ændre denne indstilling og forhindrer andre personer i at føje fotos til dit album.

Hvis du deaktiverer denne indstilling, kan du stadig se de fotos, andre personer har tilføjet, medmindre du fjerner dem.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling.
  3. Åbn et delt album, du har oprettet.
  4. Vælg Mere øverst i højre hjørne.
  5. Vælg Valgmuligheder for deling.
  6. Slå kontakten fra ud for "Samarbejd". (Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du først slå "Del" til).

Bemærk! Du kan ikke forhindre enkeltpersoner i at tilføje elementer, men du kan forhindre alle i at tilføje elementer.

Administrer dine kommentarer

Hvis du har slået muligheden for at kommentere fra, vises eksisterende kommentarer fortsat, medmindre du sletter dem.

Slå kommentarer fra

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Albums.
  3. Åbn et album, som du har oprettet.
  4. Vælg Mere øverst i højre hjørne.
  5. Vælg Valgmuligheder for deling.
  6. Slå kontakten fra ud for "Kommentar".

Se alle kommentarer

Gå til aktivitetshistorikken for at se eller slette alle de kommentarer, du har skrevet.

Forlad et album

Når du forlader et album, fjernes dine fotos og kommentarer. Dit ansigt vises ikke i albummet, og du kan ikke inviteres til albummet igen.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Albums.
  3. Åbn et album.
  4. Tryk på Mere
  5. Vælg Valgmuligheder for deling.
  6. Tryk på Forlad album.

Bloker en person i Google Fotos

Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer en person i Google Fotos.

Del dine fotos

Brenna er ekspert i Google Fotos og har forfattet denne side. Hjælp hende med at forbedre den ved at skrive feedback nedenfor.