Keresés
Keresés törlése
Keresés bezárása
Google-alkalmazások
Főmenü

A megosztási beállítások módosítása

Miután megosztottál egy fotót, videót vagy albumot a Google Fotók szolgáltatásban, bármikor módosíthatod, hogy kik láthatják.

Az album megtekintésének engedélyezése

  1. Nyisd meg a létrehozott albumot.
  2. A jobb felső sarokban válaszd a Továbbiak lehetőséget.
  3. Válaszd a Megosztási lehetőségek lehetőséget.
  4. A Megosztás felirat mellett kapcsold be vagy ki a kapcsolót.
  5. Másold ki a megjelenő linket, és küldd el a kívánt személyeknek.

Megjegyzés: A link birtokában bárki hozzáférhet az albumhoz, és láthatja, hogy kik csatlakoztak az albumhoz.

Az albumok megosztásának leállítása

Ha kikapcsolod a megosztást:

  • senki nem láthatja az albumodat;
  • a rendszer eltávolítja a más felhasználók által hozzáadott megjegyzéseket és fotókat.
Megjegyzés: Ha egy olyan személy, akivel korábban megosztottad a tartalmat, letöltötte vagy kimásolta a fotókat vagy videókat, a link törlésével nem törlöd a letöltött vagy kimásolt elemeket.

Fotók hozzáadásának engedélyezése

Amikor megosztasz egy albumot, ez a beállítás alapértelmezés szerint be lesz kapcsolva.

  1. Nyisd meg a létrehozott albumot.
  2. A jobb felső sarokban válaszd a Továbbiak lehetőséget.
  3. Válaszd a Megosztási lehetőségek lehetőséget.
  4. Az Együttműködés felirat mellett kapcsold be vagy ki a kapcsolót. (Ha a kapcsoló nem látható, először kapcsold be a Megosztás funkciót.)

Ha a beállítás engedélyezve van, a link birtokában bárki hozzáadhat új elemeket és láthatja az albumot. Ha valaki csatlakozik az albumhoz, vagy új fotókat ad hozzá, az album tetején megjelenik a profilképe.

A hozzáadás megtiltása a felhasználók számára

Egyesével nem tilthatod meg a felhasználóknak, hogy elemeket adjanak hozzá, de ha szeretnéd, letilthatod a funkciót.

Tipp: Ha nem szeretnéd, hogy a felhasználók lássák az albumodat, a Megosztás funkciót is ki kell kapcsolnod.

A megjegyzések be- és kikapcsolása

Amikor megosztasz egy albumot, ez a beállítás alapértelmezés szerint be lesz kapcsolva. A beállítás módosítása:

  1. Nyisd meg a létrehozott albumot.
  2. A jobb felső sarokban válaszd a Továbbiak lehetőséget.
  3. Válaszd a Megosztási lehetőségek lehetőséget.
  4. A Megjegyzés felirat mellett kapcsold be vagy ki a kapcsolót.

A megjegyzések hozzáadásának letiltása

Amikor kikapcsolod a funkciót, a rendszer nem törli a meglévő megjegyzéseket, de te megteheted.

Az összes saját megjegyzés megtekintéséhez vagy törléséhez nyisd meg a tevékenységnaplót.

Meghívó eltávolítása vagy kilépés egy albumból

Bármikor eltávolíthatod a meghívókat, illetve kiléphetsz az albumokból. Ennek módja attól függ, hogy miképpen hívtak meg az albumba.

Telefonszámon vagy e-mail-címen keresztül

  1. Válaszd az Egyéb lehetőséget.
  2. Válaszd a Megosztási lehetőségek lehetőséget.
  3. Válaszd a Meghívó eltávolítása lehetőséget.

A Google Fotók szolgáltatáson keresztül

  1. Válaszd az Egyéb lehetőséget 
  2. Válaszd a Megosztási lehetőségek lehetőséget.
  3. Válaszd a Kilépés az albumból lehetőséget.

Felhasználók letiltása a Google Fotók szolgáltatásban

További információ arról, hogy miként tilthatsz le másokat a Google Fotókban.

Brenna a Google Fotók szakértője és jelen oldal szerzője. Segíts neki az oldal fejlesztésében: hagyj neki visszajelzést.

Hasznos volt ez a cikk?
Hogyan fejleszthetnénk?