Søgning
Ryd søgning
Luk søgning
Google-apps
Hovedmenu

Skift valgmuligheder for deling

Når du deler billeder, videoer eller album i Google Fotos, kan du til enhver tid ændre, hvem der kan se dem.

Lad folk se et album

  1. Åbn et album, som du har oprettet.
  2. Vælg Mere øverst til højre.
  3. Vælg Valgmuligheder for deling.
  4. Slå kontakten til eller fra ud for "Del".
  5. Kopiér det viste link, og send det til folk.

Bemærk! Alle med linket kan se albummet og de personer, der deltager i albummet.

Stop med at dele et album

Hvis du slår "Del" fra:

  • Ingen kan se dine album.
  • Alle kommentarer og billeder, som er tilføjet af andre, bliver fjernet.
Bemærk! Hvis den person, du har delt med, har downloadet eller kopieret de billeder eller videoer, du har delt, påvirker din sletning af det delte link ikke de pågældende downloads eller kopier.

Giv personer tilladelse til at føje billeder til et album

Når du deler et album, er denne indstilling som standard slået til.

  1. Åbn et album, som du har oprettet.
  2. Vælg Mere øverst til højre.
  3. Vælg Valgmuligheder for deling.
  4. Slå kontakten til eller fra ud for "Samarbejd". (Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du først slå "Del" til).

Når denne indstilling er slået til, kan alle med linket føje elementer til dit album og se det. Hvis en person deltager i dit album eller føjer billeder til det, kan du se vedkommendes profilbillede øverst på albummet.

Stop andres mulighed for at tilføje billeder

Du kan ikke forhindre enkeltpersoner i at tilføje elementer, men du kan forhindre alle i at tilføje elementer.

Tip! Hvis du vil forhindre, at andre ser dit album, skal du slå Del album fra.

Slå muligheden for at kommentere til eller fra

Når du deler et album, er muligheden for at kommentere som standard slået til. Sådan ændrer du denne indstilling:

  1. Åbn et album, som du har oprettet.
  2. Vælg Mere øverst til højre.
  3. Vælg Valgmuligheder for deling.
  4. Slå kontakten til eller fra ud for "Kommenter".

Sådan forhindrer du, at andre kan kommentere

Hvis du har slået muligheden for at kommentere fra, vises eksisterende kommentarer fortsat, medmindre du sletter dem.

Gå til Aktivitetshistorik for at se eller slette alle de kommentarer, du har skrevet.

Fjern en invitation, eller forlad et album

Du kan til enhver tid fjerne en invitation eller forlade et album, alt efter hvordan du blev inviteret.

Hvis du blev inviteret via et telefonnummer eller en mailadresse

  1. Vælg Mere .
  2. Vælg Valgmuligheder for deling.
  3. Vælg Fjern invitation.

Hvis du er inviteret via Google Fotos

  1. Vælg Mere 
  2. Vælg Valgmuligheder for deling.
  3. Vælg Forlad albummet.

Bloker en person i Google Fotos

Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer en person i Google Fotos.

Brenna er ekspert i Google Fotos og har forfattet denne side. Hjælp hende med at forbedre den ved at skrive feedback nedenfor.

Var denne artikel nyttig?
Hvordan kan vi forbedre siden?