Sluta dela ett album och hantera inställningar

Du kan ändra vem som kan se foton, videor eller album du har delat i Google Foto. Du kan göra detta om du äger albumet.

Sluta dela ett album

Följande gäller om du slutar dela ett album:

• Andra personer kan inte se ditt album.
  • Kommentarer och foton som andra lägger till kommer att tas bort.

Så här slutar du dela:

1. Öppna appen Google Foto Foton på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Delning.
  3. Öppna ett album.
  4. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Alternativ.
  5. Stäng av Dela.
  6. Tryck på Sluta dela eller Radera.

Obs! Om någon redan har laddat ned eller kopierat foton eller videor som du delat tas nedladdningar eller kopior inte bort genom att du stänger av delning.

Förhindra att andra lägger till foton i ett album

Om Samarbeta är aktiverat kan alla som har länken till det delade albumet lägga till foton.

Så här hindrar du andra från att lägga till foton:

1. Öppna appen Google Foto Foton på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Delning.
  3. Öppna ett album.
  4. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Alternativ.
  5. Stäng av Samarbeta.

Obs!

• Du kan inte hindra enskilda personer från att lägga till objekt, men du kan hindra alla från att lägga till objekt.
  • Du ser fortfarande foton som har lagts till av andra om du inte tar bort dem.

Lämna ett album

När du lämnar ett album tas dina foton och kommentarer bort och du kan inte bli inbjuden på nytt till albumet.

1. Öppna appen Google Foto Foton på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Album.
  3. Öppna ett album.
  4. Tryck på Mer Mer följt av   Alternativ följt av Lämna albumet.

Hantera dina gilla-markeringar och kommentarer

Förhindra att andra lägger till kommentarer och gilla-markeringar

Om du stänger av kommentarer kan andra inte gilla dina foton. Du ser fortfarande befintliga gilla-markeringar och kommentarer om du inte tar bort dem.

1. Öppna appen Google Foto Foton på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Delning.
  3. Öppna ett album som du har skapat.
  4. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Alternativ.
  5. Stäng av Kommentarer och gilla-markeringar.

Visa alla kommentarer

Om du vill visa eller ta bort alla kommentarer som du har gjort öppnar du aktivitetsloggen.