Slutt å dele album og administrer innstillinger

Du kan endre hvem som kan se bilder, videoer eller album du har delt i Google Foto. Du kan gjøre dette hvis du eier albumet.

Opphev deling av album

Hvis du slutter å dele et album

• kan ikke andre se albumet ditt
  • blir kommentarer og bilder som andre har lagt til, fjernet

Slik slutter du å dele:

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på Android-telefonen din eller Android-nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Deling.
  3. Åpne et album.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og deretter Alternativer.
  5. Slå av Del.
  6. Trykk på Slutt å dele.

Merk: Hvis noen allerede har lastet ned eller kopiert bilder eller videoer du har delt, blir ikke de nedlastingene eller kopiene slettet når du slår av deling.

Forhindre at andre legger til bilder i et album

Alle som har linken til det delte albumet ditt, kan automatisk se det og legge til bilder. Du ser profilbildene deres øverst til venstre.

Slik forhindrer du at andre legger til bilder:

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på Android-telefonen din eller Android-nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Deling.
  3. Åpne et album.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og deretter Alternativer.
  5. Slå av Samarbeid.

Merk:

• Du kan ikke hindre at enkeltpersoner legger til elementer, men du kan angi at ingen skal kunne legge til elementer.
  • Du ser fortsatt bilder andre har lagt til, med mindre du fjerner dem.

Administrer «liker» og kommentarer

Forhindre at andre legger til kommentarer og «liker»

Hvis du slår av kommentering, kan ikke andre «like» bildene dine. Du ser fortsatt eksisterende «liker» og kommentarer, med mindre du sletter dem.

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på Android-telefonen din eller Android-nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Deling.
  3. Åpne et album du har opprettet.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og deretter Alternativer.
  5. Slå av Kommentarer og liker-klikk.

Se alle kommentarene

For å se eller slette alle kommentarene du har skrevet og «liker» du har gitt, går du til aktivitetsloggen.

Forlat et album

Når du forlater et album, blir bildene og kommentarene dine fjernet, og du kan ikke bli invitert til albumet på nytt.

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på Android-telefonen din eller Android-nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Album.
  3. Åpne et album.
  4. Trykk på Mer Mer og deretter Alternativer og deretter Forlat albumet.

Blokkér noen i Google Foto

Finn ut hvordan du kan blokkere noen i Google Foto.

Del bildene dine