Opphev deling av album, administrer kommentarer og andre delingsinnstillinger

Når du har delt bilder, videoer eller album i Google Foto, kan du når som helst endre hvem som kan se dem. Dette kan du bare gjøre hvis du eier albumet.

Opphev deling av album

Dette hindrer alle i å se albumet ditt. Kommentarer og bilder som er lagt til av andre, blir fjernet.

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på Album.
  3. Åpne et album du har opprettet.
  4. Velg Mer øverst til høyre.
  5. Velg Delingsalternativer.
  6. Slå av bryteren ved siden av «Del albumet».

Merk: Hvis personen du deler med, har lastet ned eller kopiert de delte bildene eller videoene, blir ikke nedlastingene eller kopiene slettet selv om du sletter delingslinken.

Hindre folk i å legge til bilder i et album

Når du oppretter et delt album, kan alle som har linken, automatisk bli med og legge til ting i albumet ditt. Profilbildet deres blir vist øverst. Du kan endre denne innstillingen og hindre folk i å legge til bilder i albumet ditt.

Hvis du slår av denne innstillingen, ser du fortsatt bilder som andre folk har lagt til, med mindre du fjerner dem.

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på Deling.
  3. Åpne et delt album du har opprettet.
  4. Velg Mer øverst til høyre.
  5. Velg Delingsalternativer.
  6. Slå av bryteren ved siden av «Samarbeid». (Hvis du ikke ser dette, må du slå på «Del» først.)

Merk: Du kan ikke hindre enkeltpersoner i å legge til elementer, men du kan hindre alle i å legge til elementer.

Administrer kommentarene dine

Hvis du slår av kommentarer, vises fortsatt eventuelle eksisterende kommentarer, med mindre du sletter dem.

Slå av kommentering

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på Album.
  3. Åpne et album du har opprettet.
  4. Velg Mer øverst til høyre.
  5. Velg Delingsalternativer.
  6. Slå av bryteren ved siden av «Kommenter».

Se alle kommentarene

Gå til aktivitetsloggen for å se eller slette alle kommentarene du har lagt ut.

Forlat et album

Når du forlater et album, blir bildene og kommentarene dine fjernet. Ansiktet ditt blir ikke vist i albumet, og du kan ikke bli invitert til albumet på nytt.

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på Album.
  3. Åpne et album.
  4. Trykk på Mer
  5. Velg Delingsalternativer.
  6. Trykk på Forlat albumet.

Blokkér noen i Google Foto

Finn ut hvordan du kan blokkere noen i Google Foto.

Del bildene dine

Brenna er Google Foto-ekspert, og hun skrev denne artikkelen. Hjelp henne med å gjøre den enda bedre ved å gi en tilbakemelding nedenfor.