Albumin jakamisen lopettaminen ja asetusten muuttaminen

Voit tehdä muutoksia siihen, ketkä voivat löytää Google Kuvissa jakamasi kuvat, videot tai albumit. Voit tehdä tämän, jos olet albumin omistaja.

Albumin jakamisen lopettaminen

Jos lopetat albumin jakamisen:

• muut käyttäjät eivät voi nähdä albumiasi
  • muiden käyttäjien lisäämät kommentit ja kuvat poistetaan.
Voit lopettaa albumin jakamisen poistamalla kaikki albumin käyttäjät ja laittamalla linkin jakamisen pois päältä. Lue lisää kuvien yksityisyyden suojaamisesta jaettujen albumien asetuksilla.

Tärkeää: Jos joku on jo ladannut tai kopioinut jakamiasi kuvia tai videoita, jakamisen lopettaminen ei poista näitä latauksia tai kopioita.

Linkin jakamisen laittaminen päälle tai pois

1. Avaa haluamasi albumi ja klikkaa Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  2. Laita Linkin jakaminen päälle tai pois päältä klikkaamalla valitsinta.

Henkilön poistaminen albumista

Sinun on oltava albumin omistaja, jotta voit poistaa henkilön.

1. Avaa haluamasi albumi.
  2. Klikkaa Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Etsi henkilö, jonka haluat poistaa.
  4. Klikkaa Lisää Lisää ja sitten Poista henkilö.
Tärkeää: Jos jaat albumin linkin avulla, sinun on otettava linkin jakaminen pois päältä, jotta poistamasi henkilöt eivät voi liittyä uudelleen.

Kuvien lisäämisen estäminen

Jos Yhteiskäyttö-asetus on käytössä, voivat kaikki, joilla on linkki jaettuun albumiin, lisätä kuvia.

Voit estää käyttäjiä lisäämästä kuvia seuraavasti:

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse yläreunasta Jakaminen .
    • Tärkeää: Joillakin käyttäjillä Jakaminen näkyy alareunassa.
  3. Avaa albumi.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  5. Laita Yhteiskäyttö pois päältä.

Huomioitavaa:

• Yksittäisiltä käyttäjiltä ei voi estää kohteiden lisäämistä, mutta voit estää kohteiden lisäämisen kaikilta.
  • Näet edelleen muiden lisäämät kuvat, ellet poista niitä.

Albumista poistuminen

Jos poistut albumista, kuvasi ja kommenttisi poistetaan.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse yläreunasta Jakaminen .
    • Tärkeää: Joillakin käyttäjillä Jakaminen näkyy alareunassa.
  3. Avaa albumi.
  4. Napauta Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Poistu albumista.
Tärkeää: Albumin omistajat eivät voi poistua albumista. Jos et enää halua käyttää albumia, voit poistaa sen kaikilta.

Tykkäysten ja kommenttien hallinnointi

Kommentoinnin ja tykkäysten estäminen

Jos poistat kommentoinnin käytöstä, käyttäjät eivät voi tykätä kuvistasi. Näet aiemmin lisätyt tykkäykset ja kommentit, ellet poista niitä.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse yläreunasta Jakaminen .
    • Tärkeää: Joillakin käyttäjillä Jakaminen näkyy alareunassa.
  3. Avaa luomasi albumi.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  5. Poista Kommentit ja tykkäykset käytöstä.

Kaikkien kommenttien näyttäminen

Jos haluat nähdä tai poistaa kaikki tekemäsi kommentit, siirry toimintalokiin.

Aiheeseen liittyviä resursseja