Albumin jakamisen lopettaminen ja asetusten muuttaminen

Voit tehdä muutoksia siihen, ketkä voivat nähdä Google Kuvissa jakamasi kuvat, videot tai albumit. Voit tehdä tämän, jos olet albumin omistaja.

Albumin jakamisen lopettaminen

Jos lopetat albumin jakamisen:

• muut käyttäjät eivät voi nähdä albumiasi
  • muiden käyttäjien lisäämät kommentit ja kuvat poistetaan.

Jakamisen lopettaminen:

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Jakaminen.
  3. Avaa albumi.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  5. Poista Jaa-asetus käytöstä.
  6. Napauta Lopeta jakaminen tai Poista.

Huom. Jos joku on jo ladannut tai kopioinut jakamiasi kuvia tai videoita, jakamisen lopettaminen ei poista näitä latauksia tai kopioita.

Kuvien lisäämisen estäminen

Jos Yhteiskäyttö-asetus on käytössä, voivat kaikki, joilla on linkki jaettuun albumiin, lisätä kuvia.

Kuvien lisäämisen estäminen:

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Jakaminen.
  3. Avaa albumi.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  5. Poista Yhteiskäyttö-asetus käytöstä.

Huomioitavaa:

• Yksittäisiltä käyttäjiltä ei voi estää kohteiden lisäämistä, mutta voit estää kohteiden lisäämisen kaikilta.
  • Näet edelleen muiden lisäämät kuvat, ellet poista niitä.

Albumista poistuminen

Jos poistut albumista, kuvasi ja kommenttisi poistetaan eikä sinua voida kutsua albumiin uudelleen.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Albumit.
  3. Avaa albumi.
  4. Napauta Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Poistu albumista.

Tykkäysten ja kommenttien hallinnointi

Kommentoinnin ja tykkäysten estäminen

Jos poistat kommentoinnin käytöstä, käyttäjät eivät voi tykätä kuvistasi. Näet aiemmin lisätyt tykkäykset ja kommentit, ellet poista niitä.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Jakaminen.
  3. Avaa luomasi albumi.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  5. Poista Kommentit ja tykkäykset käytöstä.

Kaikkien kommenttien näyttäminen

Jos haluat nähdä tai poistaa kaikki tekemäsi kommentit, siirry toimintalokiin.

Aiheeseen liittyviä resursseja