Stop med at dele et album, og administrer indstillinger

Du kan ændre, hvem der kan finde billeder, videoer eller album, du har delt i Google Fotos. Du kan gøre dette, hvis du ejer albummet.

Stop med at dele et album

Hvis du stopper med at dele et album:

• Kan andre ikke se dit album.
  • Fjernes kommentarer og billeder, som andre har tilføjet.
Hvis du vil stoppe med at dele et album, skal du fjerne alle albummedlemmer og deaktivere linkdeling. Få flere oplysninger om, hvordan kontrolelementer til delte album giver dine billeder mere privatliv.

Vigtigt! Hvis en person allerede har downloadet eller kopieret billeder eller videoer, du har delt, slettes disse downloads eller kopier ikke, hvis du deaktiverer deling.

Slå Linkdeling til og fra

1. Åbn det ønskede album, og klik på Mere Mere og derefter Valgmuligheder.
  2. Klik på kontakten ud for Linkdeling for at slå funktionen til eller fra.

Fjern en person fra et album

Du kan kun fjerne en person, hvis du er albummets ejer.

1. Åbn det ønskede album.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Valgmuligheder.
  3. Rul for at finde den kontakt, du vil have fjernet.
  4. Klik på Mere Mere og derefter Fjern person.
Vigtigt! Hvis du deler et album via et link, skal du slå linkdeling fra, så personer, du fjerner, ikke kan deltage igen ved hjælp af linket.

Undgå, at andre føjer billeder til et album

Hvis "Samarbejd" er slået til, kan alle med linket til dit delte album tilføje billeder.

Sådan undgår du, at andre tilføjer billeder:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling foroven.
    • Vigtigt! Nogle brugere kan se Deling forneden.
  3. Åbn et album.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Valgmuligheder.
  5. Deaktiver Samarbejd.

Bemærk!

• Du kan ikke forhindre enkeltpersoner i at tilføje elementer, men du kan forhindre alle i at tilføje elementer.
  • Du kan stadig se billeder, som andre har tilføjet, medmindre du fjerner dem.

Forlad et album

Når du forlader et album, fjernes dine billeder og kommentarer.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling foroven.
    • Vigtigt! Nogle brugere kan se Deling forneden.
  3. Åbn et album.
  4. Tryk på Mere Mere og derefter Valgmuligheder og derefter Forlad album.
Vigtigt! Du kan ikke forlade albummet, hvis du står angivet som ejer af det. Hvis du ikke længere vil have adgang til albummet, kan du slette det for alle.

Administrer dine likes og kommentarer

Undgå, at andre tilføjer kommentarer og likes

Hvis du deaktiverer kommentarer, kan andre ikke give dine billeder et like. Du kan stadig se eksisterende likes og kommentarer, medmindre du sletter dem.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling foroven.
    • Vigtigt! Nogle brugere kan se Deling forneden.
  3. Åbn et album, du har oprettet.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Valgmuligheder.
  5. Deaktiver Kommentarer og likes.

Se alle kommentarer

Gå til Aktivitetshistorik for at se eller slette alle de kommentarer og likes, du har tilføjet.