Stop med at dele et album, og administrer indstillinger

Du kan ændre, hvem der kan se billeder, videoer eller album, du har delt i Google Fotos. Du kan gøre dette, hvis du ejer albummet.

Stop med at dele et album

Hvis du stopper med at dele et album:

• Kan andre ikke se dit album.
  • Fjernes kommentarer og billeder, som andre har tilføjet.

Sådan stopper du med at dele et album:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling.
  3. Åbn et album.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne efterfulgt af Valgmuligheder.
  5. Deaktiver Del.
  6. Tryk på Stop deling.

Bemærk! Hvis en person allerede har downloadet eller kopieret billeder eller videoer, du har delt, slettes disse downloads eller kopier ikke, hvis du deaktiverer deling.

Undgå, at andre føjer billeder til et album

Enhver, der har linket til dit delte album, kan automatisk se og føje billeder til det. Du kan se vedkommendes profilbillede øverst til venstre.

Sådan undgår du, at andre tilføjer billeder:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling.
  3. Åbn et album.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne efterfulgt af Valgmuligheder.
  5. Deaktiver Samarbejde.

Bemærk!

• Du kan ikke forhindre enkeltpersoner i at tilføje elementer, men du kan forhindre alle i at tilføje elementer.
  • Du kan stadig se billeder, som andre har tilføjet, medmindre du fjerner dem.

Administrer dine likes og kommentarer

Undgå, at andre tilføjer kommentarer og likes

Hvis du deaktiverer kommentarer, kan andre ikke give likes til dine billeder. Du kan stadig se eksisterende likes og kommentarer, medmindre du sletter dem.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling.
  3. Åbn et album, som du har oprettet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne efterfulgt af Valgmuligheder.
  5. Deaktiver Kommentarer og likes.

Se alle kommentarer

Gå til Aktivitetshistorik for at se eller slette alle de kommentarer og likes, du har tilføjet.

Forlad et album

Når du forlader et album, fjernes dine billeder og kommentarer, og du kan ikke inviteres tilbage til albummet.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Albums.
  3. Åbn et album.
  4. Tryk på Mere Mere efterfulgt af Valgmuligheder efterfulgt af Forlad album.

Bloker en person i Google Fotos

Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer en person i Google Fotos.

Del dine fotos