Stop med at dele et album, og administrer indstillinger

Du kan ændre, hvem der kan se billeder, videoer eller album, du har delt i Google Fotos. Du kan gøre dette, hvis du ejer albummet.

Stop med at dele et album

Hvis du stopper med at dele et album:

• Kan andre ikke se dit album.
  • Fjernes kommentarer og billeder, som andre har tilføjet.

Sådan stopper du med at dele et album:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling.
  3. Åbn et album.
  4. Øverst i højre hjørne skal du trykke på Mere Mere og så Valgmuligheder.
  5. Deaktiver Del.
  6. Tryk på Stop deling eller Slet.

Bemærk! Hvis en person allerede har downloadet eller kopieret billeder eller videoer, du har delt, slettes disse downloads eller kopier ikke, hvis du deaktiverer deling.

Undgå, at andre føjer billeder til et album

Hvis "Samarbejd" er slået til, kan alle med linket til dit delte album tilføje billeder.

Sådan undgår du, at andre tilføjer billeder:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling.
  3. Åbn et album.
  4. Øverst i højre hjørne skal du trykke på Mere Mere og så Valgmuligheder.
  5. Deaktiver Samarbejd.

Bemærk!

• Du kan ikke forhindre enkeltpersoner i at tilføje elementer, men du kan forhindre alle i at tilføje elementer.
  • Du kan stadig se billeder, som andre har tilføjet, medmindre du fjerner dem.

Forlad et album

Når du forlader et album, fjernes dine billeder og kommentarer, og du kan ikke inviteres tilbage til albummet.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Albums.
  3. Åbn et album.
  4. Tryk på Mere Mere og så Valgmuligheder og så Forlad album.

Administrer dine likes og kommentarer

Undgå, at andre tilføjer kommentarer og likes

Hvis du deaktiverer kommentarer, kan andre ikke give dine billeder et like. Du kan stadig se eksisterende likes og kommentarer, medmindre du sletter dem.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling.
  3. Åbn et album, du har oprettet.
  4. Øverst i højre hjørne skal du trykke på Mere Mere og så Valgmuligheder.
  5. Deaktiver Kommentarer og likes.

Se alle kommentarer

Gå til Aktivitetshistorik for at se eller slette alle de kommentarer og likes, du har tilføjet.