Deixar de compartir un àlbum i gestionar la configuració

Pots canviar qui pot trobar les fotos, els vídeos o els àlbums que has compartit a Google Fotos si l'àlbum és teu.

Deixar de compartir un àlbum

Si deixes de compartir un àlbum, tingues en compte el següent:

• Els altres usuaris no podran veure'l.
  • Se suprimiran els comentaris i les fotos que altres usuaris hi hagin afegit.
Per deixar de compartir un àlbum, suprimeix tots els membres de l'àlbum i desactiva la compartició d'enllaços. Obtén informació sobre com pots augmentar la privadesa de les teves fotos amb els controls dels àlbums compartits.

Important: si algú ja ha baixat o copiat fotos o vídeos que has compartit, les baixades o les còpies que n'hagi fet no se suprimiran en desactivar la compartició.

Activar o desactivar la compartició d'enllaços

1. Obre l'àlbum que vulguis i fes clic a Més Més i, a continuació, Opcions.
  2. Fes clic al commutador que hi ha al costat de l'opció Compartició d'enllaços per activar-la o desactivar-la.

Suprimir algú d'un àlbum

Has de ser el propietari de l'àlbum per poder suprimir-ne algú.

1. Obre l'àlbum que vulguis.
  2. Fes clic a Més Més i, a continuació, Opcions.
  3. Desplaça't per cercar el contacte que vols suprimir.
  4. Fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix aquesta persona.
Important: si comparteixes un àlbum mitjançant un enllaç, hauràs de desactivar la compartició d'enllaços perquè les persones que suprimeixis no puguin tornar a unir-s'hi.

Impedir que altres persones afegeixin fotos a un àlbum

Si l'opció "Col·labora" està activada, qualsevol persona que tingui l'enllaç a l'àlbum compartit pot afegir-hi fotos.

Per impedir que altres persones hi afegeixin fotos, segueix aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca Compartició .
    • Important: per a alguns usuaris, l'opció Compartició es troba a la part inferior.
  3. Obre un àlbum.
  4. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Opcions.
  5. Desactiva Col·labora.

Notes:

• L'opció d'afegir elements a un àlbum no es pot desactivar per a usuaris concrets, sinó només en general.
  • Continuaràs veient les fotos que altres persones hagin afegit, tret que les suprimeixis.

Sortir d'un àlbum

En sortir d'un àlbum, se suprimiran les teves fotos i comentaris.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca Compartició .
    • Important: per a alguns usuaris, l'opció Compartició es troba a la part inferior.
  3. Obre un àlbum.
  4. Toca Més Més i, a continuació, Opcions i, a continuació, Surt de l'àlbum.
Important: no pots sortir de l'àlbum si n'ets el propietari. En cas que ja no hi vulguis accedir, pots suprimir-lo per a tothom.

Gestionar els m'agrada i els comentaris

Impedir que altres persones afegeixin comentaris i m'agrades

Si desactives els comentaris, els usuaris no podran indicar que els agraden les teves fotos. Continuaràs veient els comentaris i els m'agrada existents tret que els suprimeixis.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca Compartició .
    • Important: per a alguns usuaris, l'opció Compartició es troba a la part inferior.
  3. Obre un àlbum que hagis creat.
  4. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Opcions.
  5. Desactiva Comentaris i m'agrades.

Veure tots els comentaris

Per veure o suprimir tots els comentaris i els m'agrada que hagis fet, ves al registre d'activitat.