Opphev deling av album og administrer innstillinger

Du kan endre hvem som kan se bilder, videoer eller album du har delt i Google Foto. Du kan gjøre dette hvis du eier albumet.

Opphev deling av album

Hvis du slutter å dele et album

• kan ikke andre se albumet ditt
  • blir kommentarer og bilder som andre har lagt til, fjernet

Slik slutter du å dele:

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Deling.
  3. Åpne et album.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Alternativer.
  5. Slå av Del albumet.
  6. Trykk på Stopp deling eller Slett.

Merk: Hvis noen allerede har lastet ned eller kopiert bilder eller videoer du har delt, blir ikke de nedlastingene eller kopiene slettet når du slår av delingen.

Forhindre at andre legger til bilder i et album

Hvis «Samarbeid» er slått på, kan alle som har linken til det delte albumet ditt, legge til bilder.

Slik forhindrer du at andre legger til bilder:

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Deling.
  3. Åpne et album.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Alternativer.
  5. Slå av Samarbeid.

Merk:

• Du kan ikke hindre at enkeltpersoner legger til elementer, men du kan angi at ingen skal kunne legge til elementer.
  • Du ser fortsatt bilder andre har lagt til, med mindre du fjerner dem.

Forlat et album

Når du forlater et album, blir bildene og kommentarene dine fjernet, og du kan ikke bli invitert til albumet på nytt.

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Album.
  3. Åpne et album.
  4. Trykk på Mer Mer og så Alternativer og så Forlat albumet.

Administrer liker og kommentarer

Forhindre at andre legger til kommentarer og liker

Hvis du slår av kommentering, kan ikke andre like bildene dine. Du ser fortsatt eksisterende «liker» og kommentarer, med mindre du sletter dem.

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Deling.
  3. Åpne et album du har opprettet.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Alternativer.
  5. Slå av Kommentarer og liker-klikk.

Se alle kommentarer

For å se eller slette alle kommentarene du har skrevet og liker du har gitt, går du til aktivitetsloggen.

Beslektede ressurser