Kom godt i gang med Google Fotos

Når du automatisk sikkerhedskopierer dine billeder og videoer til din Google-konto, kan du finde dem på en hvilken som helst enhed. Få flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer billeder og videoer.

Trin 1: Åbn Fotos

Gå til Google Fotos. Hvis du ikke er logget ind på din Google-konto, skal du klikke på Gå til Google Fotos og logge ind.

Trin 2: Find dine billeder

Når du åbner Google Fotos, kan du se alle de billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret til din Google-konto. Få flere oplysninger om sikkerhedskopiering af billeder og videoer.

• Rul for at se alle dine billeder.
  • Ude til venstre kan du navigere i og gøre mere med dine billeder.

Find et mindeværdigt billede

Tænk på et mindeværdigt billede, der er sikkerhedskopieret til din Google-konto. Prøv at huske noget på billedet, f.eks. en hund, stranden, eller hvor du var.

1. Skriv navnet på noget, som er på billedet, f.eks. "strand", "hund" eller "Paris" i søgefeltet foroven.
  2. Tryk på Enter, og så kan du se billeder, der matcher din søgning.

Få flere oplysninger om, hvordan du finder ting på dine billeder.