Kuvien ja videoiden varmuuskopiointi

Tallenna laitteesi kuvat ja videot Google Kuvien kirjastoon. Niitä voivat olla laitteesi kameralla otetut kuvat ja puhelimeesi tallennetut kuvat.

Mitä varmuuskopiointi ja synkronointi ovat?

• Varmuuskopiointipalvelu: laitteesi kuvat ja videot, myös myöhemmin kuvaamasi, tallennetaan Google Kuvien kirjastoon.
  • Yksityinen tallennus: laitteeltasi varmuuskopioidut kuvat ja videot ovat yksityisiä, ellet päätä jakaa niitä.
  • Synkronointi: kuviin ja videoihin tekemäsi muutokset, kuten poistot ja muokkaukset, näkyvät kaikissa synkronoiduissa laitteissasi.

Varmuuskopioinnin ja synkronoinnin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Google Kuvat -sovellus mobiililaitteella .
  2. Kosketa vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta .
  3. Valitse AsetuksetVarmuuskopiointi ja synkronointi.
  4. Ota asetus käyttöön tai poista se käytöstä sivun yläosassa.

Tärkeää tietoa asetuksesta:

• Varmuuskopioinnin asetusten muuttaminen vaikuttaa kaikkiin varmuuskopiointia ja synkronointia käyttäviin sovelluksiin, kuten Google Driveen.
  • Jos varmuuskopiointi ja synkronointi ovat käytössä, niitä ei poisteta käytöstä, vaikka Google Kuvat ‑sovellus poistetaan laitteeltasi. Poista varmuuskopiointi ja synkronointi käytöstä yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Valinnainen: varmuuskopioitavan sisällön tarkistaminen

1. Valitse Google Kuvat -sovelluksen alareunasta Kuvat .
  2. Jos kuvia ja videoita ei ole varmuuskopioitu, niissä on kuvake .

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko se maksaa?

Hinta riippuu asetuksistasi. Valittavana on kaksi tallennustilakokoa kuvien ja videoiden varmuuskopioimisessa:

• Korkea laatu: Rajoittamaton ilmaistallennus kuville ja videoille, joiden kokoa tai tarkkuutta voidaan pienentää. Lue lisää.
  • Alkuperäinen: kuvat ja videot lasketaan mukaan Google-tilin 15 Gt:n ilmaiseen tallennustilaan ja ne tallennetaan täsmälleen otetussa muodossa.

Google-tallennustilan tarkistaminen

Miten synkronointi toimii?

Synkronointi tarkoittaa, että sinun tarvitsee tehdä muutoksia kuviin ja videoihin vain kerran. Kuviin tekemäsi muutokset, kuten muokkaukset ja poistot, näkyvät jokaisella Google Kuvien kirjastoon synkronoidulla laitteella. Tällaisia ovat muun muassa

• mikä tahansa puhelin tai tabletti, jossa on Google Kuvat ‑sovellus ja joka varmuuskopioi ja synkronoi samalle Google-tilille
  • mikä tahansa tietokone, joka kirjautuu osoitteeseen photos.google.com samalla Google-tilillä.

Brenna on Google Kuvat ‑asiantuntija, joka kirjoitti tämän sivun. Auta häntä sivun parantamisessa antamalla palautetta alla.